Reseptit

Suklaalastut

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
20  annosta

Ainekset

  • 100 g valkosuklaata, sulatettuna
  • 200 g taloussuklaata, sulatettuna
  • 1 pkt suklaarakeita tai muuta koristetta

Valmistusohje

Suklaalastut

Sulata valko- ja taloussuklaa erillisissä astioissa. Levitä taloussuklaa lastalla leivinpaperille. Laita lusikalla valkosuklaanokareita taloussuklaan päälle ja levitä pyörivin liikkein esim. cocktail-tikulla, jotta pintaan tulee marmoroitu kuvio.

Voit myös tehdä suklaalastuja pelkästä talous-tai tummasta suklaasta.

Ripottele koristeeksi esim. suklaarakeita tai kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä.

Anna jäähtyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaalastut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.