Suklaalastut
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
Ainekset
- 100 g valkosuklaata, sulatettuna
- 200 g taloussuklaata, sulatettuna
- 1 pkt suklaarakeita tai muuta koristetta
Valmistusohje
Sulata valko- ja taloussuklaa erillisissä astioissa. Levitä taloussuklaa lastalla leivinpaperille. Laita lusikalla valkosuklaanokareita taloussuklaan päälle ja levitä pyörivin liikkein esim. cocktail-tikulla, jotta pintaan tulee marmoroitu kuvio.
Voit myös tehdä suklaalastuja pelkästä talous-tai tummasta suklaasta.
Ripottele koristeeksi esim. suklaarakeita tai kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä.
Anna jäähtyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suklaalastut