Uunifeta parmankinkulla
Kääräise parmankinkkuviipaleet kuivattujen viikunoiden ympärille ja asettele vuokaan fetajuuston kanssa. Tämä uunifeta on illanistujaisten kingi!
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Munaton
Ainekset
Uunifeta parmankinkulla
- 200 g fetajuustoa
- 10 kuivattua viikunaa
- 10 parmankinkkuviipaletta
- 50 g hasselpähkinöitä
- 2 rkl hunajaa
- 4 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
- Asettele fetajuusto uunivuokaan. Kääri parmankinkkuviipaleet kuivattujen viikunoiden ympärille ja aseta vuokaan. Lisää pähkinät. Lorauta päälle hunajaa ja oliiviöljyä
- Paista 240 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Pähkinät palavat, jos paistat liian korkealla tasolla.
- Tarjoa uunifeta ja parmankinkut tuoreen leivän kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Uunifeta parmankinkulla