Kätevän emännän vorschmack
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 400 g lampaan jauhelihaa
- 100 g jauhettua porsaanlihaa
- 4 valkosipulinkynttä
- 1-3 kpl (100 g) sipulia
- öljyä
- 125 g anjovista
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 dl kermaa ja smetanaa
- valkopippuria
Lisäksi:
- uuniperunoita tai blinejä
- smetanaa
- suolakurkkukuutioita
- etikkapunajuurikuutiota
Valmistusohje
1. Silppua sipulit ja valkosipuli, kuullota öljyssä. Paahda jauhelihaseos pannussa. Mittaa ainekset tehosekoittajaan ja pyöräytä. Hauduta 150-asteisessa uunissa vesihauteessa foliolla peitetyssä vuossa tai annosvuoissa noin 2 tuntia. Voit hauduttaa seosta myös kattilassa liedellä 2 tuntia.
2. Tarjoa joko smetananokareen kanssa tai smetanan kanssa soseutettuna seoksena uuniperunan tai blinin päällä. Tarjoa lisäksi etikkasäilykkeitä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kätevän emännän vorschmack