Nopeat sahramipäärynät
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 8 pientä päärynää
liemi:
- 1 l Kevyt omena-päärynämehua (Valio)
- 5 dl kidesokeria
- 1 dl ruokokidesokeria
- 0,5 g (1 tl) sahramia
- 6 tähtianista
- 2 kanelitankoa
- pala tuoretta inkivääriä (n. 20g)
- 2 limetin tai 1 sitruunan mehu
Valmistusohje
1. Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kiehauta sokeriliemi. Kuori päärynät ja nosta ne kuumaan liemeen. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.
2. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Lado päärynät kauniisiin tölkkeihin, kaada liemi päälle ja anna maustua jääkaapissa seuraavaanpäivään. Tarjoa jälkiruokien, jäätelön tai juustojen kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Nopeat sahramipäärynät