Piparkakkurahka
Piparkakkurahka on nopeasti valmistuva jälkiruoka joulun juhlapöytiin. Samettinen rahka viimeistellään kirpeillä puolukoilla ja kinuskikastikkeella.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Piparkakkurahka
- 250 g maitorahkaa
- 2 dl vispikermaa
- 2 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 100 g piparkakkuja
Koristelu
- 1 rkl kinuskikastiketta
- 1 rkl puolukoita
- 1 piparkakku
Valmistusohje
Katso videolta, miten piparkakkurahka valmistetaan:
Piparkakkurahka valmistuu helposti näin:
- Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi.
- Murustele piparkakut rahkan joukkoon toisessa astiassa.
- Kääntele piparkakku-rahkaseos kermavaahdon joukkoon.
- Annostele jälkiruoka laseihin. Viimeistele piparkakkurahka kokonaisella piparkakulla, puolukoilla ja kinuskikastikkeella.
Lue myös Anna.fi: Puolukkakiisseli ja rahka-kermavaahto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Piparkakkurahka