Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Piparkakkurahka

Piparkakkurahka on nopeasti valmistuva jälkiruoka joulun juhlapöytiin. Samettinen rahka viimeistellään kirpeillä puolukoilla ja kinuskikastikkeella.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Piparkakkurahka

  • 250 g maitorahkaa
  • 2 dl vispikermaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 100 g piparkakkuja

Koristelu

  • 1 rkl kinuskikastiketta
  • 1 rkl puolukoita
  • 1 piparkakku

Valmistusohje

Katso videolta, miten piparkakkurahka valmistetaan:

Piparkakkurahka valmistuu helposti näin:

  1. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi.
  2. Murustele piparkakut rahkan joukkoon toisessa astiassa.
  3. Kääntele piparkakku-rahkaseos kermavaahdon joukkoon.
  4. Annostele jälkiruoka laseihin. Viimeistele piparkakkurahka kokonaisella piparkakulla, puolukoilla ja kinuskikastikkeella.
piparkakkurahka
Piparkakkurahka on joulun herkuin jälkiruoka. © Alina Koskela

Lue myös Anna.fi: Puolukkakiisseli ja rahka-kermavaahto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Piparkakkurahka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.