Pinaattifrittata
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 pieni sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 300 g pinaattia
- 2 munaa (suurta)
- 3 munan valkuaista
- ¾ dl maitoa
- 100 g mozzarella-juustoraastetta
salsa:
- 4 luumutomaattia
- 2 kevätsipulia tai pala purjoa
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl korianteria
- 1 rkl limettimehua
- ¼ tl suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Kuumenna uuni 180 asteeseen. Kuumenna öljy pannulla. Lisää silputtu sipuli ja valkosipuli, kypsennä kolmisen minuuttia. Sekoita joukkoon pinaatti. Jaa seos uunin kestäviin annosvuokiin.
- Vatkaa munat, valkuaiset, maito ja juusto kulhossa kuohkeaksi seokseksi. Kaada seos vuokiin. Kypsennä uunissa 5-7 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja pinta hyytynyt.
- Valmista salsakastike. Poista tomaateista siemenet ja silppua ainekset. Mausta ja tarjoa uunimunakkaan kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pinaattifrittata
Kuinkamonelle tästä tulee?