Jenni Juurinen: Miten sommittelen taidetta kotona? – Dekon taidejutun idea tuli lukijoilta

Usein jutun teon taustalta löytyy toive käytännön ratkaisuille. Huhtikuun Dekon juttu tarjoaa vinkkejä taiteen sijoitteluun.

Sisustuslehden ylivoimaisesti toivotuimpia juttuaiheita vuodesta toiseen ovat säilytysratkaisut sekä vinkit tyylien ja tavaroiden yhdistelyyn.

Huhtikuun sisustusjutun Sommittelun taito lähtökohta onkin puhtaasti käytännöllinen. Se tarjoaa vinkkejä ja inspiraatiota siihen, miten sijoitella taidetta kotona. Ehkä juttu sytyttää idean laittaa veistokset omille hyllyilleen tai tehdä väljän sommitelman sijaan taideteoksista tiivis rykelmä.

Mitään sääntöjä en halunnut tarjota, sillä uskon kaikessa sommittelussa luovaan ajatteluun. Kun päästää irti kaavoista, syntyy juuri omaa silmää miellyttävä lopputulos.

Jutun heleä ja keväinen värimaailma löytyi taiteilija Jenni Vakkilaisen isosta maalauksesta, joka on myös huhtikuun lehden kannessa. Törmäsin Jennin maalauksiin vahingossa ja ihastuin täysin. Miten paljon iloa ja kevättä maalaus voikaan viestiä!

Tuotetiedot: Tuoli, Artek. Puuhyllyt, Studio Ville Auvinen, Puunuket, Vitra. Keraaminen veistos, Grafoteekki sekä astronauttimaljakko, Out of the Dark.

Lue lisää:

Jenni Juurinen: Designtuoli on länsimaista luksusta

Jenni Juurinen: Valokuvateos oli inspiraationa maaliskuun sisustusjutussa

Jenni Juurinen: Helmikuun sisustusjutun ajatus lähti pahvilaatikosta

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jenni Juurinen: Miten sommittelen taidetta kotona? – Dekon taidejutun idea tuli lukijoilta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X