Sisustus Tilaajille

Vau! Tässä kodissa katse kiinnittyy hehkuviin väreihin – jääkaappikin on upea taideteos

Usealla mantereella asuneet Pekka ja Kirsten päättivät pystyttää perheensä pysyvän leirin idylliseen Porvooseen. Maailmanmatkaajien elämästä muistuttavat kodin värikkäät yksityiskohdat.

Etelä-Afrikassa varttunut Kirsten ja suomalainen Pekka haaveilivat asettuvansa maailmalla vietettyjen vuosien jälkeen sitruunapuiden ja viiniköynnösten varjostamaan taloon pikkukaupunkiin, missä ilmasto olisi aurinkoisen lämmin ja meri lähellä.

”Päädyimmekin huomattavasti suunniteltua pohjoisemmaksi, Porvoon postikorttimaisemaan”, Kirsten nauraa.

Vaakakupissa painoivat Suomen puhdas luonto, Pekan sukulaisten muodostama turvaverkko ja arvostettu suomalainen koulutus lapsille.

”Tavoitteemme oli löytää talo, jossa olisi luonnetta. Tämä alun perin paritaloksi rakennettu kiinteistö täytti toiveemme. Vanhassa talossa eivät projektit koskaan lopu, mutta koska perusasiat olivat kunnossa, uskalsimme ostaa tämän kodiksemme.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vau! Tässä kodissa katse kiinnittyy hehkuviin väreihin – jääkaappikin on upea taideteos

Sinun täytyy kommentoidaksesi.