Sisustus

Näitkö blogihaasteen voittajan lukunurkan asuntomessuilla? Näistä elementeistä se koostui

Dekon, Suomen Asuntomessujen ja Maraboun blogihaasteen voitti Emilia Åman. Hän loihti messuille lukunurkan aikuiseen makuun.

Mikä saa ottamaan kirjan käteen, sytyttämään lukulampun ja käpertymään pehmoiseen tuoliin lämpimän huovan alle? Tätä sisustusbloggaaja ja ammatiltaan sisustussuunnittelija Emilia Åman, 34, mietti kootessaan lukunurkkaa Mikkelin asuntomessuille Dekon konttiin.

Dekon blogihaasteen voittaja sisusti lukunurkan mikkelin asuntomessuille.
Lundia Classic -avohylly, 756 e ja Linum Designin Kahn-kynttilänjalka, 65 e, Linum Designin Arne Jacobsen Station-pöytäkello, alk. 99 e, Norman Copenhagenin Shorebird-lintu, alk. 28, kaikki Kaluste Marsalkka. Sandberg Ava -tapetti, 104 e/ rulla, Värisilmä.

Jotain uutta ja ruskeaa puuta

Voittajan lukunurkka kokosi yhteen tumman suklaan sävyt, romanttisuuden, kukikkaan tapetin ja syvänsininen sametin. Ensimmäisenä Emilia valitsi suunnitelmaan sinisen samettituolin ja toisena pöydän. Molemmissa oli jotain uutta ja ruskeaa puuta.

Dekon blogihaasteen voittaja sisusti lukunurkan mikkelin asuntomessuille.
Materin Bowl-pöytä, alk. 305 e, &Traditionin Fly SC1 -tuoli, alk. 1875 e, Le Klintin Carronade Low- lattiavalaisin, 931 e, Linie Designin Almeria Midnight -matto, alk. 519 e. Kaikki kalusteet Kaluste Marsalkasta.

Arjen pakopaikka

Ajatuksena oli luoda kotiin kesämökin kaltainen pakopaikka, jossa voi nauttia hetken omaa rauhaa talvellakin. Nurkkaus voisi olla niin ikäihmisen kirjastohuoneessa kuin lapsiperheen olohuoneessakin. ”Ennen kaikkea se on kuitenkin aikuisen pakopaikka.”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Näitkö blogihaasteen voittajan lukunurkan asuntomessuilla? Näistä elementeistä se koostui

Sinun täytyy kommentoidaksesi.