Sisustus Tilaajille

Pehmeän ruskean ja klassisen sinisen sävyt rauhoittavat sisustuksessa

Mustan värin ystävä voi vaihteeksi totutella yönsiniseen, ja neutraalinvärinen sisustus saa ilokseen yksittäisiä väripilkkuja.

Sininen on aina varma valinta

Amerikkalainen Pantone-värijärjestelmä valitsi vuoden 2020 väriksi sinisen. Väri edustaa turvallisuutta ja rauhaa samalla tavalla kuin luonnonläheinen ruskea. Sininen on helposti omaksuttava väri ja kaupallisesti varma valinta.

Sininen lieneekin maailman suosituin väri. Ovathan siniset farkutkin maailman suosituimmat housut. Mustan värin ystävä voi vaihteeksi totutella yönsiniseen. Muita sinisen sävyjä on helppo etsiä suuntaamalla katseensa taivaalle ja poimia sieltä mieleisensä sävyn.

Pastellinsävyisiä piristyspilkkuja

Pastelleja ja ylipäänsä värejä kaipaaville on hyviä uutisia. Värejä on näkyvissä. Hillitysti ja ei niin kirkkaissa sävyissä. Värit hiipivat sisustuksiin pieninä annoksina. Neutraalinvärinen sisustus saa ilokseen yksittäisiä väripilkkuja.

Jos seinä saa uuden värin, muu sisustus pysyy rauhallisena tai toistaa ainoastaan seinän sävyjä. Jos muu väritys on eleettömän rauhallinen, sitä piristetään vaikka pastellinvärisillä ruokapöydän tuoleilla.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.