Blonditiina testasi: Lämmin, talvinen kanasalaatti

Tammikuun viimeisellä viikolla eli viikkolla 4 vietetään jo perinteisesti sipuliviikkoa. Myös sitrukset ja avokadot ovat nekin sesongissa. Kun vielä jääkaapistani löytyi broilerin ohutleikkeitä, jotka olin marinoinut japanilaisella teriyakikastikkeella, syntyi olemassa olevista aineksista talvinen, lämmin salaatti. Tässä sesonkisalaatissa kaikki maut svengasivat nätisti keskenään. Oli niin kirpeyttä kuin pehmeää hedelmäisyyttä hyvässä balanssissa. Nopea lounas- tai päivällisruoka vaikka arjen alettua.

Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Blonditiina testasi: Lämmin, talvinen kanasalaatti