Blondi testasi: Pannuleipä Sweet Paulin tapaan

Nyt kun on leivottu leipää padoissa ja kattilossa, siirrytään seuraavaksi paistinpannuun. Tämän pannuleivänohjeen bongasin jenkkikokki Sweet Paulin sivustolta.
Alkuperäinen Skillet bread -ohje hieman muuttui käsittelyssäni. En koskaan osaa pysyä annetuissa ohjeissa. En omissanikaan. Makea Pauli käytti leipäänsä ainoastaan vehnäjauhoja, minä pistin hieman hiivaleipäjauhoja taikinan joukkoon. Kaurahiutaleetkin kävi mielessä. Leipään päätyi muutama kaapista löytynyt Kalamata-oliivikin. Mutta aivan mielettömät tuoksut tuli uunista leivän paistuessa!

Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Blondi testasi: Pannuleipä Sweet Paulin tapaan