Blondi testasi: Säilöttyjä ankankoipia ja etiopialaista berbere -mausteseosta
Tänään Blondin keittiössä syntyi talvinen pataruoka, jossa pääosaa näytteli säilötyt ankankoivet. Samalla tuli testattua etiopialainen berbere -mausteseos. Koko kokkaussessio sai alkunsa Mosa Interiorsistä hankkimistani intialaisista tynnyrinpohjista tehdyistä lautasista. Koskaan ei tiedä, mistä se ajatus oikein lähtee.
Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Blondi testasi: Säilöttyjä ankankoipia ja etiopialaista berbere -mausteseosta