Himahellassa kurkistetaan ruokatrendien 2016 maailmaan. Mikä on tänävuonna in? Mikä on out?

Klikkaaa Himahellaan ja kurkista ruokamaailman kristallipalloon!

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Himahellassa kurkistetaan ruokatrendien 2016 maailmaan. Mikä on tänävuonna in? Mikä on out?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Tapasimme tänään lounaalla Franz J. Loackerin, jonka perheyrityksen biodynaamisen Valdifalco Morellino di Scansano 2016 -punaviinin Viini-lehti palkitsi helmikuussa Vuoden punainen luomuviini 2018 -arvolla. Viini on ehdolla myös Vuoden viiniksi, mutta tuleeko jättipotti kotiin selviää vasta illalla Viini Wine Awards -gaalaillallisella. Alkon perusvalikoimasta 16,48 e hintaan löytyvä viini sopii loistavasti paitsi pukinkonttiin myös joulupöytään! Ehkä kannattaisi käydä Alkossa asap? #viinilehti #viiniwineawards2018 #vuodenluomupunaviini
  • Juustoinen, täytetty uuniperuna...syysruokaa parhaimmillaan! #swisscheese #appenzeller #himahella #comingsoon‼️
  • Glögiaika! #seasonal #glögi #kehitystyökäynnissä
  • Asado at Argentina! Photo: @kaivos_jp  #tbm #donapaulawines #winetravel #foodtravel
  • Sometimes I feel born to be a paparazzi! #puertavallarta #visitpuertovallarta #vallartaadventures
  • Amos Rex and Massless! #hartwall #taiteellistuukoruoka #whataexperience
  • Himahellassa juttua portviinistä. Käy kurkkaamassa https://kotiliesi.fi/himahella/terveiset-portosta-portviinin-kotikaupungista/ #portwine #winetravel #himahella

blonditiina

X