Lakritsipannacotta ja mansikka-rosmariinisalsa

Kesäinen jälkiruoka syntyy helpiosti Multi-hyytelösokerista. Pannacottaa voi maustaa mielensä mukaan. Kokeile vaikka sitruunankuorta tai tuoretta inkivääriä.

Lakritsipannacotta

kahdelle 
2 dl kuohukermaa
1/2  dl Multi -hyytelösokeria
1 tl lakritsijuurijauhetta
1. Sekoita  kerma, hyytelösokeri ja lakritsijuurijauhe kattilassa . Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin puoli minuuttia.
2. Jaa seos annosmaljoihin ja hydytä jääkaapissa.
Tarjoa mansikka-rosmariinisalsan kanssa.

Mansikka-rosmariinisalsa

1/2 l mansikoita
1/2 sitruunan mehu
1 rosmariininoksa
 1-2 rkl hunajaa
1. Kuutioi mansikat ja riivi rosmariini. Sekoita ne keskenään ja purista joukkoon sitruunanmehua ja hunajaa.  Hunajan määrä riippuu siitä, miten makeasta pidät.

2. Anna maustua tunnin verran ja tarjoa lakritsipannacottan kanssa.

Kommentit

Kommentoi juttua: Lakritsipannacotta ja mansikka-rosmariinisalsa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Sisäpiiritietona voin kertoa, että Suojas petti -biisin tarina on tosi! #gasellit #kesäkumi2019 #mamaonylpee
  • Suomen vuoden sommelier 2019 on Taneli Lehtonen ravintola Murusta! Isot onnittelut! #tropheelaroche
  • Pakollinen äiti-poika -kuva äitienpäivänä 2019. Mun 30. äitienpäivä❤️! @musajusa #mamaonylpee
  • Gasellit järjesti kunnon lastenkutsut, joihin sukukin oli kutsuttu!!#gasellit10v #mamaonylpee #kunnonhyvä #imus Lumisadekuva: Julius Konttinen
  • Gasellien terveiset Suomi-Kanada matsissa 3-1 pelin torjuneelle Kevin Lankiselle! @christamgronlund #gasellit10v #leijonat #mamaonylpee #alldayon2019
  • Me oltiin siis niin Imus! Kiitos Gasut! #gasellit10v #gasellit #mamaonylpee #alldayon2019
  • Musajusa räppää! Sillä on Hiki! @musajusa #gasellit10v #gasellit #mamaonylpee #alldayon2019

blonditiina

X