Lakritsipannacotta ja mansikka-rosmariinisalsa

Kesäinen jälkiruoka syntyy helpiosti Multi-hyytelösokerista. Pannacottaa voi maustaa mielensä mukaan. Kokeile vaikka sitruunankuorta tai tuoretta inkivääriä.

Lakritsipannacotta

kahdelle 
2 dl kuohukermaa
1/2  dl Multi -hyytelösokeria
1 tl lakritsijuurijauhetta
1. Sekoita  kerma, hyytelösokeri ja lakritsijuurijauhe kattilassa . Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin puoli minuuttia.
2. Jaa seos annosmaljoihin ja hydytä jääkaapissa.
Tarjoa mansikka-rosmariinisalsan kanssa.

Mansikka-rosmariinisalsa

1/2 l mansikoita
1/2 sitruunan mehu
1 rosmariininoksa
 1-2 rkl hunajaa
1. Kuutioi mansikat ja riivi rosmariini. Sekoita ne keskenään ja purista joukkoon sitruunanmehua ja hunajaa.  Hunajan määrä riippuu siitä, miten makeasta pidät.

2. Anna maustua tunnin verran ja tarjoa lakritsipannacottan kanssa.

Kommentit

Kommentoi juttua: Lakritsipannacotta ja mansikka-rosmariinisalsa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Pienen perheen jouluun sopivat tapakset. #hkjoulu #joulutapas
  • De.Buris debut at Valpolicella! #tasteoftime @de.buris #winetraveller #visititaly
  • Lazy sunday at Lake Garda!  #bellaitalia🇮🇹 #visitgardalake #foodtraveller #winetraveller #visititaly🇮🇹
  • One night at Verona! #visititaly🇮🇹 #foodtraveller#winetraveller #bellaitalia🇮🇹 #visitverona
  • Swans of Lake Garda! #visitgardalake #visititaly🇮🇹 #wineraveler #foodtraveller
  • One Romeo and two Julias! #visitverona #romeoandjuliet
  • Pic Nic at Verona! #foodtraveller #winetraveller #visitverona

blonditiina

X