Lakritsipannacotta ja mansikka-rosmariinisalsa

Kesäinen jälkiruoka syntyy helpiosti Multi-hyytelösokerista. Pannacottaa voi maustaa mielensä mukaan. Kokeile vaikka sitruunankuorta tai tuoretta inkivääriä.

Lakritsipannacotta

kahdelle 
2 dl kuohukermaa
1/2  dl Multi -hyytelösokeria
1 tl lakritsijuurijauhetta
1. Sekoita  kerma, hyytelösokeri ja lakritsijuurijauhe kattilassa . Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin puoli minuuttia.
2. Jaa seos annosmaljoihin ja hydytä jääkaapissa.
Tarjoa mansikka-rosmariinisalsan kanssa.

Mansikka-rosmariinisalsa

1/2 l mansikoita
1/2 sitruunan mehu
1 rosmariininoksa
 1-2 rkl hunajaa
1. Kuutioi mansikat ja riivi rosmariini. Sekoita ne keskenään ja purista joukkoon sitruunanmehua ja hunajaa.  Hunajan määrä riippuu siitä, miten makeasta pidät.

2. Anna maustua tunnin verran ja tarjoa lakritsipannacottan kanssa.

Instagram

  • Classicfood from Provence: Ratatouille #himahella #comingsoon #classicfood #vegeterian #yammy😋
  • Ei lisättävää! #duunissa #äidinreseptit #sesongissa
  • A sunny gift from the couple next door! #sunflower🌻 #summer #august
  • Blondikeitiön cordon bleu eli sveitsinleike pienellä twistillä. #classicfood #blonditestaa #swisscheese #herrasnellman #cordonbleu
  • Syksy ja sipulikeitto, itkettävän hyvää! #soupalaoignon #legruyereaop #swsscheese #winterfooodandheatwave #classicfood
  • My backyard is growing my own pumpkin for halloween! #miracleofgrowth #halloween🎃 #myhood
  • He opened my Crayfishseason 2018 at restaurant Meritorppa! And he looks like a Lobster! #crayfishseason #crayfishparty #seawiev🌊 #augustnights #rapurallaa

blonditiina

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.