Lakritsipannacotta ja mansikka-rosmariinisalsa

Kesäinen jälkiruoka syntyy helpiosti Multi-hyytelösokerista. Pannacottaa voi maustaa mielensä mukaan. Kokeile vaikka sitruunankuorta tai tuoretta inkivääriä.

Lakritsipannacotta

kahdelle 
2 dl kuohukermaa
1/2  dl Multi -hyytelösokeria
1 tl lakritsijuurijauhetta
1. Sekoita  kerma, hyytelösokeri ja lakritsijuurijauhe kattilassa . Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin puoli minuuttia.
2. Jaa seos annosmaljoihin ja hydytä jääkaapissa.
Tarjoa mansikka-rosmariinisalsan kanssa.

Mansikka-rosmariinisalsa

1/2 l mansikoita
1/2 sitruunan mehu
1 rosmariininoksa
 1-2 rkl hunajaa
1. Kuutioi mansikat ja riivi rosmariini. Sekoita ne keskenään ja purista joukkoon sitruunanmehua ja hunajaa.  Hunajan määrä riippuu siitä, miten makeasta pidät.

2. Anna maustua tunnin verran ja tarjoa lakritsipannacottan kanssa.

Kommentit

Kommentoi juttua: Lakritsipannacotta ja mansikka-rosmariinisalsa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Sydämelliset pesto-kaurasämpylät keiton kaveriksi! #leivonta #lämpimäiset #ystävienkanssa #sesonkiruokaa
  • Raclezzepizza nyt Himahellassa. Käy tsekkaamassa ja kokoa ystävät raclettegrillin ääreen! #ystävänpäivä #legruyere #swisscheese #kaupallinenyhteistyö #raclette #fondue #seasonalfood
  • Broilerin jauheliha oli tarjouksessa. Siitähän se ajatus sitten lähti. Helpot broileripullat marokkolaisella twistillä nyt Himahellassa! #himahella #arkiruoka #helppo #kevytolo
  • Mama is proud! #emmagaala2019 #gasellit #vuodenyhtye
  • Lamb Tagine #winterfood #lammastagine #lambtagine #bloodorange #seasonalfood
  • Meatless Sunday: Cauliflower Wings! #meatless #sipsikaljavegaani #vegetarianrecipes #vegemättö #nomnom
  • Shephard’s pie with an Italian twist! #comfortfood #nowaste #paimenenpiiras #hävikkiruoka #pakastimensulatus

blonditiina

X