Lankea (kinkku)kiusaukseen!
![Himahella -blogin logo](https://kotiliesi.fi/himahella/wp-content/themes/om-kotiliesi-theme/assets/images/logo-blog-himahella.jpg)
Kerman, perunan ja sipulin uunissa hyvin muhinut liitto lienee tähtiin kirjoitettu. Ei ihme, että herra Janssonkin lankesi aikoinaan kiusaukseen. Mutta tällä kertaa Blondin keittiössä syntyi sovellus, jossa kinkkukiusauksen houkuttelevuutta lisättiin valkosipulilla, homejuustolla, paseeratulla tomaatilla ja suolakurkulla! Tätä kisaukselle on koko perheen vaikea sanoa EI!
![Himahella -blogin logo](https://kotiliesi.fi/himahella/wp-content/themes/om-kotiliesi-theme/assets/images/logo-blog-himahella.jpg)
Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lankea (kinkku)kiusaukseen!