Meksikolaista vegeruokaa: Chili sin Carne

6. Tarjoile sellaisenaan, tortilloiden tai riisin kera, pinnalle ripottele karkeasti pilkottua tuoretta korianteria. Halutessasi voit lisätä annoksen päälle reilu ruokalusikallinen smetanaa, mutta se ei ole välttämätöntä.
Juomavinkki :

Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Meksikolaista vegeruokaa: Chili sin Carne