Meksikolaista vegeruokaa: Chili sin Carne
![Himahella -blogin logo](https://kotiliesi.fi/himahella/wp-content/themes/om-kotiliesi-theme/assets/images/logo-blog-himahella.jpg)
6. Tarjoile sellaisenaan, tortilloiden tai riisin kera, pinnalle ripottele karkeasti pilkottua tuoretta korianteria. Halutessasi voit lisätä annoksen päälle reilu ruokalusikallinen smetanaa, mutta se ei ole välttämätöntä.
Juomavinkki :
![Himahella -blogin logo](https://kotiliesi.fi/himahella/wp-content/themes/om-kotiliesi-theme/assets/images/logo-blog-himahella.jpg)
Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Meksikolaista vegeruokaa: Chili sin Carne