Meze – Lähi-idän herkkuja talvisiin illanistujaisiin

IViime vuonna postasin loppiaisena Himahellaan Lähi-idän mezestä.  Aiheen kiehtovuus ei ole kadonnut vuodessa minnekään. Lähi-idän herkkujen uskotaan olevan myös iso ruokatrendi vuonna 2016. Käy vilkaisemassa!

Tuhannen ja yhden yön tarjoilun loihtii vaikka suoraan purkista!
Pöytään on katettu: vihreää hummusta, halloumi-lammaspyöryköitä, kuskussalaattia, Fatoush-salaattia sekä ruusunmakuisia vaahtokarkkeja!



Château Ksara Reserve du Couvent 2012, 11,50 euroa 
Täyteläinen ja mausteinen libanonilainen punaviini on sekoite Syrah-, Cabernet Franc- ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä. Se sopii mainiosti meze-pöytään silloin kun tarjolla on vaikkapa mausteisia lammaslihapullia. 

Meze-Lähi-Idän pikkuherkkuja talvisiin illanistujaisiin

Instagram

  • Who is coming to dinner? #tetedemoine #workingmama #saltimboccachicken #easycooking #ilovecheese
  • I love cheese! #tetedemoine  #cheeselover #swisscheese #carpaccio #ilovecheese
  • This angel allways makes me smile! I think she also likes bubbles! #visitfrance🇫🇷 #winetravel #visitreims
  • Morningcoffee at Reims! #visitreims #visitfrance🇫🇷 #foodtraveller #winetravel #piperexperience
  • Bubbling day at Piper-Heidsieck! #piperexperience #bubbling #winetravel
  • One day at Champagne! #piperexperience @essiavellan #piperheidsieck
  • Peipsiläinen sipulipiirakka, Sibula Pirog, on ”pakko maistaa” -ruoka. #visitpeipsi #foodtraveller  #kostjasibulatalu

blonditiina

Keskustelu

Kommentoi juttua: Meze – Lähi-idän herkkuja talvisiin illanistujaisiin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X