Himahella

Meze - Lähi-idän herkkuja talvisiin illanistujaisiin

IViime vuonna postasin loppiaisena Himahellaan Lähi-idän mezestä.  Aiheen kiehtovuus ei ole kadonnut vuodessa minnekään. Lähi-idän herkkujen uskotaan olevan myös iso ruokatrendi vuonna 2016. Käy vilkaisemassa!

Tuhannen ja yhden yön tarjoilun loihtii vaikka suoraan purkista!
Pöytään on katettu: vihreää hummusta, halloumi-lammaspyöryköitä, kuskussalaattia, Fatoush-salaattia sekä ruusunmakuisia vaahtokarkkeja!


Château Ksara Reserve du Couvent 2012, 11,50 euroa 
Täyteläinen ja mausteinen libanonilainen punaviini on sekoite Syrah-, Cabernet Franc- ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä. Se sopii mainiosti meze-pöytään silloin kun tarjolla on vaikkapa mausteisia lammaslihapullia. 

Meze-Lähi-Idän pikkuherkkuja talvisiin illanistujaisiin


    Olen Tiina Rantanen,  monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin.

Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Meze - Lähi-idän herkkuja talvisiin illanistujaisiin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.