IViime vuonna postasin loppiaisena Himahellaan Lähi-idän mezestä.  Aiheen kiehtovuus ei ole kadonnut vuodessa minnekään. Lähi-idän herkkujen uskotaan olevan myös iso ruokatrendi vuonna 2016. Käy vilkaisemassa!

Tuhannen ja yhden yön tarjoilun loihtii vaikka suoraan purkista!
Pöytään on katettu: vihreää hummusta, halloumi-lammaspyöryköitä, kuskussalaattia, Fatoush-salaattia sekä ruusunmakuisia vaahtokarkkeja!



Château Ksara Reserve du Couvent 2012, 11,50 euroa 
Täyteläinen ja mausteinen libanonilainen punaviini on sekoite Syrah-, Cabernet Franc- ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä. Se sopii mainiosti meze-pöytään silloin kun tarjolla on vaikkapa mausteisia lammaslihapullia. 

Meze-Lähi-Idän pikkuherkkuja talvisiin illanistujaisiin