Meze - Lähi-idän herkkuja talvisiin illanistujaisiin
IViime vuonna postasin loppiaisena Himahellaan Lähi-idän mezestä. Aiheen kiehtovuus ei ole kadonnut vuodessa minnekään. Lähi-idän herkkujen uskotaan olevan myös iso ruokatrendi vuonna 2016. Käy vilkaisemassa!
Tuhannen ja yhden yön tarjoilun loihtii vaikka suoraan purkista! |
Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Meze - Lähi-idän herkkuja talvisiin illanistujaisiin