One pot meal : Savukalkkunaa ja täysjyvänoodeleita

Savukalkkunasta ja noodeleista syntyy pika-ateria yhdessä astiassa.

6 annosta
250 g savustettua kalkkunaa ( Deluxe)
300 g täysjyvänoodeleita
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 paprika
1/2 ruukkua basilikaa
6 dl kiehuvaa vettä
1 tl suolaa
1/2 tlk Asian Wok Pad Thai -kasiketta
2 rkl suolapähkinöitä tai paahdettuja kurpitsansiemeniä
Suikaloi kalkkuna,  puolita kirsikkatomaatit, suikaloi paprika ha hienonna basilika. Pistä kaikki ainekset pataan.
Kiehauta vesi, mausta suolalla ja kaada pataan ainesten päälle. Sekoita.  Keitä viitisen minuuttia, lisää vokkikastike. Jatka kypsentämistä vielä muutama minuutti tai kunnes noodelit ovat kypsiä. Sekoita hyvin.
Lisää viimeiseksi ruoan joukkoon suolapähkinät tai paahdetut kurpitsansiemenet.

Koristele halutessasi yrttisilpulla tai rucolalla.

Instagram

  • Time to say goodbye to the sunny summer? Summer 2018 was long and hot. Loved it! #summer2018
  • Well done boys! Päivässä ykköseksi! Onnea! #mitämämalagas #gasellit #proudmama
  • Classicfood from Provence: Ratatouille #himahella #comingsoon #classicfood #vegeterian #yammy😋
  • Ei lisättävää! #duunissa #äidinreseptit #sesongissa
  • A sunny gift from the couple next door! #sunflower🌻 #summer #august
  • Blondikeitiön cordon bleu eli sveitsinleike pienellä twistillä. #classicfood #blonditestaa #swisscheese #herrasnellman #cordonbleu
  • Syksy ja sipulikeitto, itkettävän hyvää! #soupalaoignon #legruyereaop #swsscheese #winterfooodandheatwave #classicfood

blonditiina

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.