Savukalkkunasta ja noodeleista syntyy pika-ateria yhdessä astiassa.

6 annosta
250 g savustettua kalkkunaa ( Deluxe)
300 g täysjyvänoodeleita
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 paprika
1/2 ruukkua basilikaa
6 dl kiehuvaa vettä
1 tl suolaa
1/2 tlk Asian Wok Pad Thai -kasiketta
2 rkl suolapähkinöitä tai paahdettuja kurpitsansiemeniä
Suikaloi kalkkuna,  puolita kirsikkatomaatit, suikaloi paprika ha hienonna basilika. Pistä kaikki ainekset pataan.
Kiehauta vesi, mausta suolalla ja kaada pataan ainesten päälle. Sekoita.  Keitä viitisen minuuttia, lisää vokkikastike. Jatka kypsentämistä vielä muutama minuutti tai kunnes noodelit ovat kypsiä. Sekoita hyvin.
Lisää viimeiseksi ruoan joukkoon suolapähkinät tai paahdetut kurpitsansiemenet.

Koristele halutessasi yrttisilpulla tai rucolalla.