Himahella

One pot meal : Savukalkkunaa ja täysjyvänoodeleita

Savukalkkunasta ja noodeleista syntyy pika-ateria yhdessä astiassa.

6 annosta
250 g savustettua kalkkunaa ( Deluxe)
300 g täysjyvänoodeleita
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 paprika
1/2 ruukkua basilikaa
6 dl kiehuvaa vettä
1 tl suolaa
1/2 tlk Asian Wok Pad Thai -kasiketta
2 rkl suolapähkinöitä tai paahdettuja kurpitsansiemeniä
Suikaloi kalkkuna,  puolita kirsikkatomaatit, suikaloi paprika ha hienonna basilika. Pistä kaikki ainekset pataan.
Kiehauta vesi, mausta suolalla ja kaada pataan ainesten päälle. Sekoita.  Keitä viitisen minuuttia, lisää vokkikastike. Jatka kypsentämistä vielä muutama minuutti tai kunnes noodelit ovat kypsiä. Sekoita hyvin.
Lisää viimeiseksi ruoan joukkoon suolapähkinät tai paahdetut kurpitsansiemenet.

Koristele halutessasi yrttisilpulla tai rucolalla.


    Olen Tiina Rantanen,  monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin.

Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: One pot meal : Savukalkkunaa ja täysjyvänoodeleita

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *