Suklaafondant syntyy kahvikupissa

Suklaa on herkkua mihin aikaan tahansa vuodesta, mutta erityisesti se hellii juhlapyhinä. Halutessasi voit maustaa perusohjetta vaikka 1/2 tl piparkakkumaustetta, kanelia tai chilihiutaleilla
aa

Suklaafondant kupissa

85 g voita
100 g tummaa (70%) suklaata
1 dl sokeria
2 kananmunan keltuaista
1 dl vehnäjauhoja
2 kanamunan valkuaista

1. Sulata voi pienessä kattilassa ja lisää paloiteltu suklaa. Nosta kattila liedeltä ja sekoittele niin, että suklaa sulaa. Jäähdytä hetki.

2. Lisää seokseen sokeri, keltuaiset ja vehnäjauhot. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja kääntele taikinaan.   3 Lusikoi taikina neljään pieneen kahvikuppiin ja paista 175 asteisessa uunissa 8-10 minuuttia.
3. Jäähdytä hetki ja tarjoile vadelmasorbetin ja tuoreiden marjojen kanssa.

Kommentit

Kommentoi juttua: Suklaafondant syntyy kahvikupissa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Juustoinen, täytetty uuniperuna...syysruokaa parhaimmillaan! #swisscheese #appenzeller #himahella #comingsoon‼️
  • Glögiaika! #seasonal #glögi #kehitystyökäynnissä
  • Asado at Argentina! Photo: @kaivos_jp  #tbm #donapaulawines #winetravel #foodtravel
  • Sometimes I feel born to be a paparazzi! #puertavallarta #visitpuertovallarta #vallartaadventures
  • Amos Rex and Massless! #hartwall #taiteellistuukoruoka #whataexperience
  • Himahellassa juttua portviinistä. Käy kurkkaamassa https://kotiliesi.fi/himahella/terveiset-portosta-portviinin-kotikaupungista/ #portwine #winetravel #himahella
  • Kuolleiden päivä Puerto Vallartassa oli ikimuistoinen kokemus! #visitpuertovallarta #visitmexico🇲🇽 #dayofdead #diadelosmuertos

blonditiina

X