Suklaafondant syntyy kahvikupissa

Suklaa on herkkua mihin aikaan tahansa vuodesta, mutta erityisesti se hellii juhlapyhinä. Halutessasi voit maustaa perusohjetta vaikka 1/2 tl piparkakkumaustetta, kanelia tai chilihiutaleilla
aa

Suklaafondant kupissa

85 g voita
100 g tummaa (70%) suklaata
1 dl sokeria
2 kananmunan keltuaista
1 dl vehnäjauhoja
2 kanamunan valkuaista

1. Sulata voi pienessä kattilassa ja lisää paloiteltu suklaa. Nosta kattila liedeltä ja sekoittele niin, että suklaa sulaa. Jäähdytä hetki.

2. Lisää seokseen sokeri, keltuaiset ja vehnäjauhot. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja kääntele taikinaan.   3 Lusikoi taikina neljään pieneen kahvikuppiin ja paista 175 asteisessa uunissa 8-10 minuuttia.
3. Jäähdytä hetki ja tarjoile vadelmasorbetin ja tuoreiden marjojen kanssa.

Instagram

  • Vanhanajan kesäkeitto - ihan parasta helleruokaa! Lautasen taisteli Marjut Tuominen #seasonalfood #summerfood #localfood #classicfood #finnishfood #heatwave🔥 #visitfinland
  • Kesäbreku! #seasonalfood #breakfast #heatwave #summerinfinland #rasberries #suttinen
  • Anne + Sanna = 90 years! Mamas with our kids! #friendship  #birthdaygirls #love #yearsgoby #kids
  • Gininen hetki Pälkäneellä! #chefandchevaliers #ginoclock #gingin
  • Mitä mä Malagas, viihdyn hiton hyvin himas... #gasellit #suomenkesä❤️
  • Kesälounas: Grillissä paahdettu chimichurrikukkis! #kesäruoka #sesonkiruoka #seasonalfood #chimichurricauliflower
  • Äidin ja pojan toinen yhteinen Ruisrock. 1999 olimme katsomassa Metallicaa, nyt poika esiintyi itse Rantalavalla. #ruisrock2018 #gasellit #imus #mamaonylpee

blonditiina

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.