Suklaafondant syntyy kahvikupissa

Suklaa on herkkua mihin aikaan tahansa vuodesta, mutta erityisesti se hellii juhlapyhinä. Halutessasi voit maustaa perusohjetta vaikka 1/2 tl piparkakkumaustetta, kanelia tai chilihiutaleilla
aa

Suklaafondant kupissa

85 g voita
100 g tummaa (70%) suklaata
1 dl sokeria
2 kananmunan keltuaista
1 dl vehnäjauhoja
2 kanamunan valkuaista

1. Sulata voi pienessä kattilassa ja lisää paloiteltu suklaa. Nosta kattila liedeltä ja sekoittele niin, että suklaa sulaa. Jäähdytä hetki.

2. Lisää seokseen sokeri, keltuaiset ja vehnäjauhot. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja kääntele taikinaan.   3 Lusikoi taikina neljään pieneen kahvikuppiin ja paista 175 asteisessa uunissa 8-10 minuuttia.
3. Jäähdytä hetki ja tarjoile vadelmasorbetin ja tuoreiden marjojen kanssa.

Instagram

  • One day at Champagne! #piperexperience #piperheidsieck
  • Peipsiläinen sipulipiirakka, Sibula Pirog, on ”pakko maistaa” -ruoka. #visitpeipsi #kostjasibulatalu
  • Working, working.... #visitpeipsi #presstrip #voronjagalerii
  • Peipsijärven sipulitiellä. #sibulatee #visitpeipsi #presstrip
  • Terveisiä Setomaalta! #setomaa #visitpeipsi #presstrip
  • Art for art sake! #visitpeipsi #visitestonia🇪🇪 #setomaa
  • Pistetään jalalla koreasti! #visitpeipsi #setomaa #folkdance #presstrip

blonditiina

Keskustelu

Kommentoi juttua: Suklaafondant syntyy kahvikupissa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.