Himahella

The Cowbell -ruokarekka parkeerasi Tapanilaan

Itsenäisyyspäiväviikonloppuna tapanilalaisen Mosa Ineriorsin pihalle Viertolantielle oli parkeerattu uutuudenkarhea ruokarekka The Cowbell.  Lehmänkellon on omin käsin rakentanut Suomen tunnetuin ruokakuvaaja Sami Repo. Rekan keittiössä Samin kanssa kokkasivat tällä kertaa ruokatoimittajat Suvi Rüster ja Marja Samuli.


”Rekka on ainutlaatuinen koko maailmassa. Kaikki on tehty käsityönä ja pieteetillä, aina ruokakonttikeittiön jokaisesta yksityiskohdasta ja kiinnitetystä pultista viimeiseen suupalaan saakka”,  Sami kertoi  ”Ruoka valmistetaan aidossa espanjalaisessa 300 kg painavassa puuhiiliuunissa, joka antaa kypsennettäville raaka-aineille aivan oman pikantin lisänsä. ” Repo markkinoi Food Truckiaan B-to-B -tyyliin, eli jos kaipaat ruokarekkaa tapahtumaasi, kilauta Revolle. Puhelinnumero on 0400 636610.

Tapanilassa ruokarekan keittiössä häärivät monien lehtien palstoilta tutut ruokatoimittajat  Suvi Rster ja Marja Samuli. He olivat kokanneet Chicken Peshawaria, joka oli viedeä kielen.

”Food Truckissa me siis grillattiin se broisku puuhiiliuunissa, joka tietysti antoi ruoalle oman ihanan twistinsä, mutta muuten soossi tehtiin suunnilleen ohjeella, jossa oli noin 15 eri maustetta. Oli muuten aika haastavaa, saada sellainen 150 annoksen kastike oikean makuiseksi, kun ohje on tehty kotikeittiöön ”,  Suvi kertoi.
Chiken Peshawar oli todellinen herkku, joten odottelemme ohjeen julkaisua kieli pitkällä. Suvin kehittämä resepti kun on toistaiseksi  vielä salaisuus. 


    Olen Tiina Rantanen,  monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin.

Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: The Cowbell -ruokarekka parkeerasi Tapanilaan

Sinun täytyy kommentoidaksesi.