Jouluhössötysten jälkeen moni aikoo
ottaa uudenvuoden vastaan yhtä perinteisesti kuin joulunkin. Uutenavuotena
nautitaan nakkeja ja perunasalaattia. Kyseiset tuotteet ovat olleet kaupan
sisäänvetoartikkeli näinä päivinä jo lähes puoli vuosisataa.
Ohje tehty Herra Snellmannille.

Nakit ja perunasalaatin voi tarjota myös tortillakupista. 


Nakit ja saksalainen perunasalaatti

Herra Snellmanin Aito nakkeja
vehnätortilloita tai tortillaveneitä
SAKSALAINEN PERUNASALAATTI
8 kiinteää perunaa
vettä, suolaa
pieni sipuli tai punasipuli
2–3 rkl kapriksia
ÖLJYKASTIKE
2/3 dl öljyä
3 rkl balsamiviinietikkaa
2 tl karkeaa dijoninsinappia
1 tl sokeria
suolaa
mustapippuria
Keitä perunat kuorineen ja
kuori kuumina Kuutioi perunat ja kaada päälle öljykastike. Se maustaa hyvin
lämpimät perunat.
Silppua sipuli.  Sekoita sipulit ja kaprikset perunasalaatin
joukkoon.
Kääri kuumennetut nakit
perunasalaatin kanssa tortillaan tai tarjoa ne tortillakupista.

Nakkikuvausten backstagella kuvattiin iPhonella.