Ihmiset

Laulaja Anna Puu Annassa: ”Pitkään ajattelin, että otan nelikymppisenä silarit”

Laulaja Anna Puu ei pelkää ikääntymistä, mutta iän tuomat muutokset ulkoisessa olemuksessa harmittava häntä, selviää Annan jutusta.

Uusi Anna-lehti kertoo, että ikääntyminen ei pelota laulaja Anna Puuta, 36. Päinvastoin, hän melkein odottaa reilun kolmen vuoden päässä häämöttävää 40-vuotispäiväänsä.

”Uskallan jo nyt sanoa ja tehdä melkein mitä tahansa. Nelikymppisenä minua ei pidättele enää mikään!”, Anna Puu kertoo Annan jutussa.

Anna Puu kertoo Annassa, että hänellä on suihkua vastapäätä kokovartalopeili, josta hän näkee itseni alastomana joka päivä.

”Kun katselee kuvajaistaan riittävästi, siihen tottuu ja oppii hyväksymään itsensä. Erityisen kiitollinen olen ihostani. Odotusaikana vatsanahka venyi, mutta yhtäkään raskausarpea ei jäänyt. Ainoastaan napatyrä paljastaa, että olen saanut lapsen”, Anna Puu sanoo Annassa.

”No, eiväthän rinnat ihan entiselleen palautuneet. Pitkään ajattelin, että ne näyttävät masentuneilta ja että otan nelikymppisenä silarit. Nyt olen tyytyväinen pieniin rintoihini: painovoima ei tule koskaan voittamaan niitä”, hän sanoo jutussa.

Lue myös: Aikuisen naisen rintaliivit: Näin vältät kaksoistissit ja vaikutelman sipulipussista

Anna Puu
Anna Puu Emma-gaalassa 2018. Kuva: Tiia Ahjotuli

Anna ei ole aina ollut niin sinut itsensä kanssa, selviää Annan jutussa.

”Olen 159 senttiä pitkä, ja vaatteet eivät näytä yhtä hyvältä minun kuin jonkun pitkäraajaisen päällä. Joudun aina käärimään hihoja ja lahkeita. Jos lihon kilon, se näkyy heti”, Anna kertoo Annan jutussa.

Anna Puu pyrkii elämään terveellisesti

”Olen kasvissyöjä ja välttelen sokeria. Joskus on pakko käydä lapsen karkkivarastolla, mutta herkuttelen maltillisesti”, Anna kertoo jutussa.

”Iän tuomat muutokset ulkoisessa olemuksessa kieltämättä vähän harmittavat. Seuraan muotia, ja huippumallit ovat aina korkeintaan parikymppisiä. En kadehdi heidän laihuuttaan, mutta nuoruuden raikkautta katselen kaihoten. Se katoaa väistämättä”, Anna sanoo jutussa.

”Yritän pitää mielen raikkaana ja toivon, että sisäinen hehku paistaa silmistä.”

Anna Puu kertoo jutussa, että hänen kahdeksankymppiset mummonsa ovat molemmat kasvoiltaan ihmeen siloisia. Semmoiseksi hän itsekin haluaa, siloiseksi mummoksi.

Lue myös: Laulaja Anna Puu Annassa: ”Äidiksi tuleminen teki minusta vahvemman naisen”

Ikääntyminen ja esiintyvänä taiteilijana työskentelemisen yhteensopivuus on alkanut mietityttää Annaa, kertoo Annan juttu.

”En näe itseäni enää viisikymppisenä nousemassa baarin lavalle. Olen siihen mennessä tehnyt sitä varmasti jo tarpeeksi. Vaikea on silti kuvitella, että olisin jotakin muuta kuin esiintyvä taiteilija. Toivon, että ajan mittaan löydän oman taiteilijanvapauteni.”

Lue Annan koko juttu: Uusperhearkea elävä Anna Puu: ”Viihdyn parisuhteessa, koska siinä rakastuminen on muuttunut rakastamiseksi”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Laulaja Anna Puu Annassa: ”Pitkään ajattelin, että otan nelikymppisenä silarit”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.