Diandra ja Deirdre Flores, sisaruus, Dede ja Didi, siskokset, muusikko, laulaja, perhe

Diandra ja Deirdre Flores Seurassa: ”Todennäköisesti emme olisi ystävystyneet, jos emme olisi sisaria”

Lapsena tomera, kasvatusintoinen Diandra passitti pikkusiskonsa Deirdren saunan lauteille jäähylle. Nykyään siskokset ovat tiivis parivaljakko, jonka voima kumpuaa erilaisuudesta.

Siskokset Diandra ja Deirdre Flores kutsuvat toisiaan lempinimillä Didi ja Dede – ja kinastelevat kaikesta ja koko ajan.

”Olemme aivan erilaisia. Todennäköisesti me emme olisi edes tutustuneet, saati ystävystyneet, jos emme olisi sisaria”, sanoo Diandra uudessa Seurassa.

”Didi pitäisi minua hirveänä mököttäjänä, ja minä häntä pirteydessään ärsyttävänä”, arvelee Deirdre.

Kuitenkin siskokset ovat tiivis parivaljakko, jonka erimielisyydet eivät kestä kauaa. He ovat oivaltaneet, että riidat kuuluvat suhteeseen, jossa ei tarvitse olla vieraskorea. Ennen kaikkea sisko on kumppani, johon voi luottaa.

”En olisi tällainen ilman Didiä. Didi potkii minua persuksille ja minä rauhoitan häntä. Tasoitamme toisiamme, ja osaamme nauttia elämästä yhdessä”, Deirdre toteaa.

”Dede on turva, joka maadoittaa minua. Olemme hyvä tiimi erilaisinakin”, lisää Diandra.

Kun maailma kaatuu niskaan, sisko on tukena

Diandralla oli jo kolmevuotiaana yksi selkeä päämäärä: ura musiikin parissa. Hän aloitti viulunsoiton viisivuotiaana, mutta pop-musiikin laulaminen oli suurin haave. Hän ei vain tiennyt, kuinka unelman toteuttaisi ennen kuin voitti Idols-laulukisan vuonna 2012.

Sisarusten yhteiset lauluesiintymiset alkoivat Deirdren ollessa viiden vuoden ikäinen. Nykyään hän kiertää sisaren keikoilla taustalaulajana ja dj:nä. Osajako on toimiva. Hän ei ole kadehtinut Diandran paikkaa parrasvaloissa.

”En ole koskaan halunnut tähdeksi”, Deirdre korostaa. Hänen roolinsa on silti korvaamaton.

Diandra tunnetaan julkisuudessa aina hyväntuulisena ja iloisena. Sellainen hän haluaakin olla työssään, vaikka aina se ei ole helppoa. Onkin myös päiviä, jolloin mieli on maassa ja kärsivällisyyttä koetellaan.

”Muilta suljetun oven takana voin sanoa Dedelle, että nyt maailma kaatuu niskaan. Se auttaa”, Diandra toteaa Seuran jutussa.

23-vuotias Diandra Flores, laulaja, Idols, sisko, perhe

23-vuotias Diandra Flores ponkaisi tähteyteen voittamalla Idols-kilpailun vuonna 2012.

Sisaruksellista huolenpitoa

Lapsuudesta lähtien lastenhoito ja -kasvatus on ollut Diandran sydäntä lähellä. Alle kymmenen vanhana yksi hänen lempiohjelmistaan televisiossa oli Lapsityrannit.

”Yritin käyttää kauhukakaroita kouluttaneen supernanny Jo Frostin oppeja Dedeen. Kodissamme ei ollut rappusia, joten tuon tuosta istutin Deden jäähylle saunan lauteille”, Diandra kertoo Seurassa.

Jäähytuomiot eivät onneksi venyneet pitkiksi. Pisin määrätty jäähy oli kuusi minuuttia.

Vaikka Diandra ei enää yritäkään kasvattaa sisartaan, huolehtivainen hän on edelleen.

”Didi lähestyy asioita aina positiivisuuden kautta. Hän on lämmin ja huolehtivainen, vaikka se välillä meneekin liiallisuuksiin”, Deirdre listaa.

Diandra myöntää: ”Jos saisin päättää, Dede istuisi neljän seinän sisällä tai kulkisi kypärä päässä viiden puhelimen kanssa. Dede päättää lopulta itse tekemisistään, vaikka kerron vahvasti mielipiteeni.”

Deirdressä hän arvostaa rauhallisuutta, joka tarvittaessa muuttuu raivoksi.

”Ei ole rajoja sille, miten hän puolustaa minua tai muita rakkaitaan”, Diandra kertoo uudessa Seurassa.

Lue myös Seuran juttu: Diandra ja Deirdre Flores paljastavat erilaisuudestaan: ”Todennäköisesti emme olisi edes tutustuneet, saati ystävystyneet, jos emme olisi sisaria”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Diandra ja Deirdre Flores Seurassa: ”Todennäköisesti emme olisi ystävystyneet, jos emme olisi sisaria”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X