Ihmiset

Laulaja Anna Puu Annassa: ”Äidiksi tuleminen teki minusta vahvemman naisen”

Laulaja-lauluntekijä Anna Puu kertoo Annassa äitiyden vahvistaneen häntä ja tehneen hänestä itsenäisen. Avioliitto lapsen isän kanssa päättyi eroon, ja Anna Puu kertoo ymmärtäneensä, että pärjää hyvin yksinkin.

Anna Puu sanoo Annan tuoreessa haastattelussa, että on epäreilu yleistys, että vasta äitiys tekisi naisesta naisen, mutta häntä äitiys vahvisti.

”Minusta äidiksi tuleminen 28-vuotiaana teki vahvemman ja itsenäisemmän naisen. Tajusin, että pärjään tarvittaessa yksinkin. Uskalsin olla enemmän se, joka pohjimmiltani olen, enkä pyydellyt enää anteeksi tai häpeillyt turhia pikkuasioita.”

Anna ja hänen silloinen puolisonsa päätyivät eroon lapsen syntymän jälkeen.

”Kun parisuhteessa annetaan lapselle lupa tulla, kukaan ei varmaan ajattele, että parisuhde jonain päivänä päättyy. Minä ja silloinen puolisoni ainakin ajattelimme avioliittomme olevan todella vankalla pohjalla. Mutta minä itsenäistyin lapsen synnyttyä.

Minulla ei koskaan ollut varsinaista murrosikää, mutta taisin kokea sellaisen kolmikymppisenä pienen lapsen äitinä. Kyllä kaikki lähipiirissä olevat kärsivät, kun yksi päättää murtaa rakenteet”, Anna Puu sanoo jutussa.

Kohti hehkeää keski-ikää

Anna kertoo haastattelussa haluavansa voida hyvin iän kertyessäkin.

”Olen päättänyt olla fabulous at forty eli upea nelikymppinen. Siihen on nyt viisi vuotta aikaa, ja olen tehnyt elämässäni isoja muutoksia voidakseni hyvin.”

”Raskauden ja imetyksen jälkeen olin vahvasti sitä mieltä, että nelikymppisenä otan itselleni silikonit. En enää pitänyt rinnoistani ja kutsuin niitä masentuneiksi. Nyt mieli on muuttunut. Rinnat ovat sellaisinaan osa minua, ja tykkään vitsailla, että ei se koko vaan se, miten niitä käytetään. Pidän vaatteista ja pukeutumisesta, ja sekin on helpompaa pienirintaisena”, Anna Puu sanoo Annassa.

Lue Annan juttu: Anna Puu teki elämäntapamuutoksen: ”Olen päättänyt olla upea nelikymppinen”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Laulaja Anna Puu Annassa: ”Äidiksi tuleminen teki minusta vahvemman naisen”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.