Tätä Kiira Korpi ei kertonut uutuuskirjassa: Seura paljastaa, että linnakundi yritti päästä väkisin sisään kotiin

Kiira Korpi paljastaa Seurassa, että vastikään linnasta vapautunut mies tuli kolkuttelemaan ovelle, kun hän oli lapsi.

Kiira Korpi-Borges, 30, muistelee uudessa Seurassa tapausta, joka sattui hänen lapsuudessaan. Oven taakse ilmestyi pelottava mies, joka yritti tunkeutua väkisin sisään.

Seurassa Kiira kertoo olleensa isosiskonsa Petran kanssa kotona kaksin. Ovella meluava mies oli Tapparan jääkiekkojoukkueen ja tyttöjen isän, Tapparan valmentajan Rauno Korven fani.

Siskoksia oli varoitettu miehestä, sillä hän oli vapautunut juuri vankilasta.

”Se tuli koputtamaan. Me sanottiin, että iskä ei ole kotona ja suljettiin ovi. Se alkoi siellä riehua, ja me mentiin takaoven kautta naapuriin”, Kiira kertoo Seurassa.

Lue myös: Anna: Kiira Korpi puolisonsa Arthur Borgesin merkityksestä: ”Minulle avautui nautintojen maailma”

Fanit sylkivät isän päälle

Isän fanin ilmaantumisesta oven taakse ei kerrota Kiiran vasta ilmestyneessä elämäkerrassa Ehjäksi särkynyt (Otava 2018). Sen sijaan Kiira kertoo kirjassa monista muista isän ammatin varjopuolista, esimerkiksi siitä, kun kotiin jouduttiin hälyttämään poliisit pommiuhan vuoksi. Kiira tosin kertoo kuulleensa asiasta vasta myöhemmin, sillä hän oli uhkauksen aikaan niin pieni.

Kirjaa tehdessä Kiiralle selvisi myös monia muita asioita omista vanhemmista. Kiira ei ollut aiemmin kuullut, että joskus jääkiekkopelien jälkeen isän takki oli syljestä märkä, kun vastapuolen fanit olivat räkineet päälle.

Kiira Korpi

Kirjassa Kiira kertoo avoimesti myös vanhempiensa riitelystä. Kiiran mielestä riidat aiheutuivat ainakin osittain isän alkoholinkäytöstä sekä vanhempien kotitöiden ja muiden vastuiden epäsuhtaisesta jakautumisesta. Siinä missä Tapparan menetyksekäs valmentaja oli paljon pois kotoa töiden takia, Kiiran äiti joutui ottamaan suuremman vastuun kodista ja lapsista.

”Kotoa ei ehkä tullut paras malli parisuhteeseen. Ne riidat eivät olleet kauhean rakentavia, vaan enemmän semmoista räyhäämistä. Se on jännä, miten me Petran kanssa usein asetuttiin iskän puolelle”, Kiira sanoo Seurassa.

Lue myös Seuran juttu: Kiira Korpi kertoo kolmesta elämästään: ”Minulla oli huoleton lapsuus, uravaihe ja nyt toinen aikuisuus”

Avainsanat

Keskustelu

Arvostan yhä enemmän Laura Lepistön, Suomen menestyneimmän taitoluistelijan saavutuksia niin urheilussa kuin omassa urassa. Lsäksi hänen tietynlaiseen glamouriinsa kuuluva vaatimattomuus on osa hänen persoonaansa, jota ei voi olla ihalematta.
Kiira Korpi on ”minäminä”, joka hössöttää vain oman erinonomaisuutensa keskellä ja lumoissa, jota ilmeisesti itse tuntee. Kirja lienee sensaatiohakuiseksi tarkoitettu muiden ihmisten, jopa omaisten, mukaanvetäminen omaan ”outoon” elämään miessuhteineen. Kirja ”herttasarjaa”, jonka lukeminen jää väliin.

Aatella. Sopiihan tuo jatko-osan jatkeeksi. Sitten kun rahapula taas yllättää,
voi paljastaa jotakin. Kenestä muusta kuin itsestään…jos suvun tarinat, ne ikävimmät, tuli jo loppuunkaluttua.
Jospa Amerikka antaisi töitä, ja saisi julkaistua samat ”tapparalaiset” sielläkin.
Täällä ei kaikista kirjoiteltu.

Mistä titteli ”koko kansan jääprinsessa”. Suomi on aika tökerö, miksei myös törkeäkin nostattamalla em. tittelillä Korven ikäänkuin kaikki olisivat asiasta samaa mieltä.
Miten lienee ”päässyt unohtumaan”, että LAURA LEPISTÖ on Suomen kaikkien aikojen paras ja menestynein taitoluistelija. Jopa lehdistöltäkin. Ko. henkilö Korven paapomiset näkyvät hänen käyttäytymisessään. Minäminä ja vatsa sekaisin, jos ei lehdistössä nimeään päivittäin mainita? Mieluimmin kuvan kera, jossa minäminä näkyy.
Asiallista uutisointia odottaisi miltä tahansa lehdeltä, mutta tämänkaltainen taso on taattua tavaraa noin yleensäkin lehdistössä lukijaa aliarvioiden. Ainoastaan Helsingin Sanomat pysyy asiallisessa ja totuudenmukaisessa uutisoinnissa oli aihe mikä tahansa kuvia kumartamatta ja kenellekään niiailematta. Siksi sitä onkin niin miellyttävä lukea päivittäin. Muut lehdet voi huoletta unohtaa.

Kommentoi juttua: Tätä Kiira Korpi ei kertonut uutuuskirjassa: Seura paljastaa, että linnakundi yritti päästä väkisin sisään kotiin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X