Tarinat Tilaajille

Anne Brunila on saanut suurimmat opit buddhismista ja kehitysvammaiselta pojaltaan

Anne Brunilalle on tapahtunut rankkoja asioita. Entinen huippujohtaja oli menettänyt jo ilon elämästään, kunnes meditaation avulla oivalsi jotain tärkeää: yksinkertainen elämä on myös onnellista. 

Joka aamu Anne Brunila sytyttää palamaan suitsukkeen, jonka metsäinen tuoksu leviää savukiehkuroiden mukana korkeuksiin. Kyseessä on buddhalainen anteliaisuusharjoitus, jossa toivotaan kaikille olennoille vapautumista kärsimyksistä sekä terveyttä, onnellisuutta ja rauhaa.

Harjoituksen jälkeen Anne laskeutuu risti-istuntaan ja meditoi tunnin verran. Välillä tosin työt eivät anna myöten, vaikka Anne on karsinut niitä.

Suomen vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi aikanaan valittu ekonomisti haluaa nyt varata aikaa buddhalaisten opetusten seuraamiseen.

Anteliaisuus tarkoittaa buddhalaisuudessa myös tiedon, osaamisen ja kokemusten pyyteetöntä jakamista. Niinpä Anne on kirjoittanut yhdessä kirjailija Johanna Venhon kanssa vaihe­rikkaasta elämästään kirjan Kuka olisi uskonut.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.