Tarinat

Kotiliesi uudistui

Naistenlehtien klassikko Kotiliesi ilmestyy tänään uudistuneena. Suuri muutos näkyy heti kannessa, kun ruokaherkkujen paikalla on ihminen.  Annamme tästä lähtien yhä enemmän tilaa syvällisille henkilöhaastatteluille ja elämäntarinoille.

Kansi Kotiliesi

Kirjoitamme aikuisen naisen elämästä ja ilmiöistä. Tuoreessa numerossa eläkeiän kynnyksellä olevat naiset kertovat avioeroihinsa johtaneista tapahtumista.

Kotiliesi on ollut kodin piiristä kiinnostuneen naisen luottolehti jo 93 vuoden ajan – onhan se maan vanhin naistenlehti. Sen kaunista ja inspiroivaa maailmaa sanotaan nyt kotoiluksi ja siitä ovat kiinnostuneet myös nuoret. Kotiliedestä löytyy jatkossakin herkullisia, juurevia  ja trendikkäitä ruokaideoita, näperreltävää ja katseltavaa.

Kun aihetta on, Kotiliesi antautuu täysillä lifestylen pyörteisiin. Numero 22 esimerkiksi on ihastuttava Jouluelämää– ja numero 24 Kotiliesi Leivonta -erikoisnumero.

Kaunis ja toimiva koti on lehden sydämenasia. Kotiliedessä sisustuksen pulmia ratkaisee omien toimittajiemme  lisäksi maan arvostetuimpiin sisustussuunnittelijoihin kuuluva Hanni Koroma.

Kotiliesi rohkaisee naisia elämään täysillä ja nauttimaan naiseuden kaikista puolista. Pukeutuminen, muoti, ihonhoito, meikkaaminen ja matkustelu kuuluvat yhtä lailla naisen maailmaan. Samoin terveys, hyvinvointi ja ihmissuhteiden puiminen.

Myös hauskaa pitää olla. Lehden uusi kolumnisti on syksyn kehutuin erikoiskirjailija Kaisa Haatanen, jonka haastattelu ja esikoiskolumni julkaistaan tuoreessa numerossa.

Lue myös: Klassikon kimpussa – Kotiliesi uudistui

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kotiliesi uudistui

Sinun täytyy kommentoidaksesi.