Tarinat

Kotiliesikauppa on taas auki – katso mahtavat tarjoukset kotiin, käsityöharrastajille ja lukutoukille!

Kotilieden oman verkkokaupan Kotiliesikaupan valikoimissa on juuri nyt mahtavia tarjouksia kodintuotteista, ihanista asusteista sekä käsityö- ja tietokirjoista. Klikkaa itsesi helpoille ja edullisille ostoksille!

Kotilieden oma verkkokauppa Kotiliesikauppa.fi on avattu nyt uudelleen!

Kotiliesikaupan valikoimassa on kodin tuotteita, laukkuja, koruja ja asusteita sekä käsityökirjoja ja muita tietokirjoja.

Osiosta Kotiin ja keittiöön löydät paljon piensisustuksen merkkituotteita, kuten valaisimia, astioita ja aterimia. Korut, laukut ja asusteet -osiossa on myynnissä esimerkiksi kotimaisten suunnittelijoiden koruja ja trendikkäitä asusteita.

Käsityöharrastaja löytää Käsityömaailmasta käsityökirjoja ja välineitä. Kirjat-osiossa on myynnissä ajankohtaisia tietokirjoja.

Kotiliesikaupasta bongaat monet merkkituotteet edullisesti. Tiedon tarjouksista saa parhaiten rekisteröitymällä verkkokauppaan ja antamalla sähköpostiosoitteen sekä markkinointiluvan.

Näin helposti tilaat tuotteita Kotiliesikaupasta

Tilaukset hoituvat helposti verkossa, ja maksutapoina ovat verkkopankkimaksu ja luottokortti.

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta rekisteröityminen helpottaa tilaamista, sillä silloin osoitetiedot tulevat automaattisesti tilaussivulle eikä niitä tarvitse aina erikseen kirjoittaa.

Tuotteet nopeasti kotiin

Kotiliesikaupan tilausten toimitusajat ovat 3–4 päivää tuotteista riippuen.

Tilauksia ja toimituksia koskeviin tiedusteluihin vastaa Kirjavälitys Oy:n asiakaspalvelu arkisin klo 8–16 puhelinnumerossa 010 345 1520 tai sähköpostitse tilaukset@kirjavalitys.fi. Asiakaspalvelu neuvoo tarvittaessa myös tilauksen tekemisessä verkkokaupassa.

Asiakastietoja ja lehtitilauksia koskeviin kysymyksiin vastaa edelleen Otavamedian asiakaspalvelu: puh. 09 1566 600 ma–pe klo 8–16 ja sähköposti: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kotiliesikauppa on taas auki – katso mahtavat tarjoukset kotiin, käsityöharrastajille ja lukutoukille!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.