Tarinat

Sadepäivien puuhaa

Mitä tekisi, kun vettä tulee taivaan täydeltä, ilma masentaa ja lapset roikkuvat pitkästyneenä lahkeessa kiinni?

Sadepäivinäkin voi olla kivaa, näytti ilma miten synkältä tahansa.

Sateisista lomapäivistä voi ottaa kaiken ilon irti – tätä mieltä olivat myös Kotilieden nettisivujen kävijät. Kysyimme  kävijöiltä, pilaako sade kesäloman. Tulos oli lähes yksimielinen: sade ei pilaa kesälomaa, loma on loma, satoi tai paistoi.

Kivaa tekemistä sadepäiville

Mikä sinun mielestäsi on parasta sadepäivä puuhaa?

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sadepäivien puuhaa

pisara

Parasta sadepäivässä on sateenropina. Sadepäivänä kuuluu ottaa päiväunet, silloin nukuttaa hyvin. Päikkäreiden jälkeen päiväsauna ja jotain oikein herkkua syötävää. Sadepäivätkin on ihania, tekee luonnolle hyvää.

Ann

Yksittäisistä sadepäivistä esim.lomalla voi toki nauttia erilaisilla puuhasteluilla. Jatkuva sade haastaa sitten jo keksimään selviytymistarinoita, vaikka ei olisi omaa työtä suuresti haittaava. Mitäpä jos ensin leipoisin vaikka sämpylöitä. Sitten ottaisin kirjan esille. Soitto sukulaiselle tai viesti ystävälle. Toki ikkuna välillä auki ja raikasta ilmaa. Säätiedoitus lupaa kenties jo hetkeksi parempaa eikä kuitenkaan niitä tukahduttavia helteitä.

Löydä sisäinen lapsesi

Jos sade ja ilma ovat lämpimiä, vaatteet vähiin ja ulos kastumaan. Ihanaa huvia isoille ja pienille! Sitäpaitsi kerran kesässä kuuluu kastua. Jos ei kastu, liikkuu liikaa autolla.

aatuuli

Sadesäällä voi aina lukea hyvää kirjaa. Sitä voi tehdä ulkona auringonpaisteessa ja sateella katoksen alla. Se on niitä harvoja asioita joita voi tehdä satoi tai paistoi. Tai kato hyvä leffa, nuku päiväunet, netin tutkisteluakin voi nörtti harrastaa silloin.

t.m.j.,71v.,rmki.

kirjoitan päiväkirjaa mm., muuten jokapv.,nukun kun on rytmi vaihtunut, nettiä jos ei ukkosta, selaan mm. lehdet keskustelijoineen, mieskin lukee kaikenlaista tai malttaa nukkua.

jadessan

hyi mitä joku on kirjoittanut. Mutta sadesäällä voi askarrella vanhempiensa kanssa.

viherpipertäjä

sadepäivänä voi leipoa yksin tai lasten kanssa on aikaa tehdä jotain erikoisempaakin kun on aikaa riittämiin ja lapset voivat tehdä haluaamansa reseptin mukaan kokeiltu on ja tuli tosi yllätyksellinen kakku

Sinun täytyy kommentoidaksesi.