Tarinat Tilaajille

Mitä 80-vuotiaat ajattelevat ulkonäöstään? 4 naista kertoo – ”Laitan joka ilta papiljotit, en osaisi nukkua ilman niitä”

Naistenlehdissä on tapana puhua ulkonäöstä. No puhutaan sitten. Pyysimme Eevaa, Tuulaa, Kirstiä ja Mirkkua katsomaan peiliin ja kertomaan, mitä sieltä näkyy.

Lukija lähestyi ja toivoi, että voisimme Kotiliedessä joskus käsitellä myös ikäihmisten ulkonäköä, antaa vaikkapa meikkausvinkkejä. No tosiaan, niinhän me tietysti voisimme. Toisaalta meillä on niitäkin lukijoita, joiden mielestä naisen ulkonäköön kiinnitetään aivan liikaa huomiota, on hän minkäikäinen tahansa.

No, tässäpä sitä olisi nyt yritys täyttää molemmat toiveet. Emme anna vinkkejä, vaan äänen naisille itselleen. Pyysimme kahdeksankymppisiä naisia kertomaan itse, mitä he ulkonäöstään ajattelevat. Mitä peilistä näkyy? Ja näin he vastasivat.

Lue myös: Aikuisen naisen rintaliivit: Näin vältät kaksoistissit ja vaikutelman sipulipussista

Mirkku Lindström

Mirkku Lindström, 88: ”Tukka on ollut minulle aina tärkeä ja siinä on ollut kaikkia värejä”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.