Hyvinvointi

Tässä ovat vuoden 2023 kuumimmat kauneustrendit: blondatut kulmakarvat, kaksiväriset hiukset ja 4 muuta uskomatonta trendiä

Uusi vuosi ja uudet kauneustrendit. Listasimme kuusi kauneustrendiä, joista povataan suurimpia villityksiä vuodelle 2023.

Uusi vuosi alkoi ja on aika katsahtaa tulevaan. Minkälaisia trendejä vuosi 2023 tuo tullessaan? Muotialan lehdet ja muut mediat ovat jo koonneet omat ennusteensa vuoden 2023 kauneustrendeistä. Listauksia ovat tehneet muun muassa Vogue, Glamour, Anna ja Pinterest.

Vaikka trendit vaihtuvat tiuhaan, ei niistä kannata ottaa paineita. Samat trendit kiertävät syklissä ja tekevät paluun pikemmin kuin uskotkaan. Kenties oletkin jo huomaamattasi trendien aallon harjalla?

Lue myös Anna.fi:n juttu: Ylikokoiset vaatteet, klassikkohuivin paluu, Kate Mossin tyyli… Asiantuntijat listasivat tärkeimmät muodin ja kauneuden trendit vuonna 2023

1. Kaksiväriset hiukset

Hiusvuodesta 2023 tulee värikäs, povaa sosiaalisen median kanava Pinterest. Hiukset värjätään nyt kaksivärisiksi yhdistelemällä luonnollisia sävyjä räväkämpiin väreihin kuten pinkkiin, lilaan tai siniseen. Pinterestin trendikatsauksen mukaan hakusanat ”blue and black braids”, ”pink and lavender hair” ja ”multi tone hair color” ovat nyt nousussa.

moniväriset hiukset
Vuonna 2023 itseään ilmaistaan värjäämällä hiukset värikkäisiin sävyihin, kertoo Pinterestin trendikatsaus. © iStockphoto

2. Lyhyemmät kynnet ja hiukset

Geelilakatut kynnet ja rakennekynnet ovat olleet viimeisen parin vuoden aikana todella suosittuja. Pinterest ennustaa, että pitkien näyttävien kynsien aika on ohi. Tänä vuonna suositaan lyhyempiä kynsiä hillityllä ranskalaisella manikyyrillä. Sirompi ja lyhyempi pätee myös hiuksiin. Lyhyt polkkatukka ja otsatukka ovat tämän vuoden kuumin hiustyyli.

Polkkatukka
Lyhyt hiustyyli trendaa nyt. © iStockphoto

Lue myös: Tältä näyttävät Pinterestin ennustamat sisustustrendit 2023! Yksi ennusteista on sananmukaisesti outo ”weirdcore”

3. Meikittömyys ja ihonhoito

Meikittömyys ja kevyet meikit olivat jo viime vuoden ilmiö muodin ja kauneuden alalla. Sekä Vogue että Glamour ennustavat, että trendi jatkaa porskutustaan tänäkin vuonna. Kasvoja ei peitetä paksun meikkivoiteen alle, vaan niitä hoidetaan hellällä kädellä ja omalle ihotyypille sopivilla tuotteilla. Hyvin hoidettu ja luonnollinen iho on kaunis itsessään.

kasvojenhoito
Muotilehdet povaavat kasvojenhoidosta yhä nousevaa trendiä vuodelle 2023. © iStockphoto

4. Säihkettä ja glitteriä

Vaikka meikittömyys on yksi vuoden 2023 trendeistä, on ennustuksiin listattu myös joitain meikkitrendejä. Kiiltävä ja kimaltava meikki on sekä Voguen että Glamourin mukaan yksi tämän vuoden trendeistä. Glitteri ja metalliset sävyt ja vanha kunnon huulikiilto tekevät paluun!

nainen levittää huulikiiltoa
Nyt saa kiiltää! © iStockphoto

5. Tumma silmämeikki

Jo viime vuonna nähtiin laulaja Avril Lavignen tyylille tyypillisiä tummia ja suhruisia silmämeikkejä. Nyt uudeksi esikuvaksi on Glamourin mukaan noussut Netflixin Wednesday-sarjan hahmo Wednesday Addams (Jenna Ortega), jonka tyyliin opastetaan lukuisissa Tiktok-videoissa. Voimakkaat silmänrajaukset ja tumma luomiväri luovat salaperäisen vaikutelman.

Wednesday Addams
Wednesday-sarjan Wednesday Addams (Jenna Ortega) on noussut hitiksi Tiktokissa. © Netflix

6. Kapeat ja kalpeat kulmakarvat

Viime vuosien valtava kauneustrendi on ollut tuuheat ja ylöspäin harjatut kulmakarvat. Nyt Vogue on havainnut paluun ohuisiin ja huomaamattomiin kulmakarvoihin. Catwalkeilla on nähty malleja, joiden kulmakarvat ovat blondattu vaaleiksi tai sheivattu kokonaan pois.

Vaaleat kulmakarvat
Huomaamattomat kulmakarvat ovat vuoden 2023 trendi. © iStockphoto

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tässä ovat vuoden 2023 kuumimmat kauneustrendit: blondatut kulmakarvat, kaksiväriset hiukset ja 4 muuta uskomatonta trendiä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.