Tarinat Tilaajille

TikTok-videoilla hauskuuttava ensihoitaja Jenni, 47, on jo niin suosittu, että potilaatkin tunnistavat hänet – näin perheenäidistä tuli somesuosikki

Rovaniemeläinen Jenni Mikkola on kenties Suomen tunnetuin ensihoitaja. Hän on naurattanut jo satojatuhansia katsojia TikTok-videoilla, joilla hän kuvaa ensihoitajan surkuhupaisaa arkea liiankin tarkkanäköisesti.

”Oletko sä se TikTokkaaja?”

Tämän kysymyksen rovaniemeläinen ensihoitaja Jenni Mikkola, 47, on saanut kuulla jo monta kertaa, kun hän on hoitanut potilasta ambulanssissa. Tunnistaja on lähes poikkeuksetta nuori, Z-sukupolven edustaja.

Jenni ei olekaan ihan kuka tahansa työtään tekevä ensihoitaja, vaan nuorten suosimasta videopalvelu TikTokista tunnettu sometähti, @skygrly. Palvelussa hänellä on jo liki 60 000 seuraajaa, ja videoilla on yli 1,7 miljoonaa tykkäystä.

TikTok on sosiaalisen median sovellus, jossa julkaistaan lyhyitä, enintään kolmen minuutin mittaisia videoita. Videot ovat yleensä tanssivideoita, huulisynkkausvideoita ja sketsejä.

Ajattelin, että enhän mie ala katselemaan, kun muut tekee videoita, vaan alan itse tekemään.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.