Ihmiset

Seura: Jutta Larm kloonaisi mielellään puolisonsa: ”Uskon, että monella naisella olisi tarvetta Juhan kaltaiselle miehelle”

Jutan ja Juha Larmin välillä vallitsee voimakas luottamus ja turva. Heidän yhteiset kiinnostuksen kohteensa ovat parisuhteen yksi kantavista voimista.

Rakkaus itseään ja elämää kohtaan on Jutta, 49, ja Juha Larmin, 44, mielestä tärkeintä onnellisessa avioliitossa.

Sekä Jutan että Juhan lapset ottivat vanhempiensa uudet kumppanit hyvin vastaan. Olivathan he ehtineet tutustua kaksikkoon jo heidän kahdeksan kuukauden ystävyyden aikana.

Juha muutti suhteen edetessä Pirkkalaan Jutan luokse. Jonkin ajan päästä myös Juhan entinen puoliso ja lasten äiti muutti lyhyen etäisyyden päähän heistä. Jutan ex-mies Harri Gustafsberg asuu myös lähistöllä. Harri ja Juha ovat hyviä ystäviä.

Lue myös: Hyvinvoinnin ammattilainen Jutta Larm: ”En jaksa enää kytätä vaakaa”

Juttaa ja Juhaa ei pelota mikään elämässä

Jutan ja Juhan suhteessa ei ole mustasukkaisuutta, ja heillä on yllään eräänlainen näkymätön suojaus. Se estää ihmisiä vikittelemästä kumpaakaan heistä.

”Tässä parisuhteessa tunnen olevani kotonani. Jutan kanssa minulla ei ole minkäänlaista erillisyyden tunnetta, meistä on kasvanut yksi. On äärimmäisen ihanaa kokea yhteenkuuluvuuden tunnetta rakkaudessa tällä tasolla”, Juha sanoo Seurassa.

Rakkaus on muuttanut molempien elämänkatsomuksen sekä elämän. He kokevat katsovansa maailmaa nyt lempeämmin silmin.

”Meidän välillämme on hyvin voimakas luottamus ja turva. Se heijastuu koko elämäämme ja arkeemme. On ihanaa elää sellaisessa tilassa, ettei mikään pelota”, Jutta sanoo Seurassa.

Pariskunta osaa antaa toisilleen tilaa

Jutta ja Juha ovat suhteen alusta asti antaneet toisilleen kotona tilaa ideoimiselle ja auttavat toisiaan työkuvioiden sparraamisessa.

He molemmat työskentelevät Jutan perustamassa Fitfarm-yrityksessä.

Parin mielestä Kuru Resortin omistajuudesta luopuminen ei ollut pettymys. Omistajuudesta he luopuivat aikuisille suunnatusta luksuslomakeskuksesta pian sen avautumisen jälkeen. Juhan mielestä kaksikko on parhaimmillaan, kun pitää luoda uutta.

”Olemme luonteeltamme pienyrittäjiä. Jutta olisi halunnut soittaa äänimaljoja ja minä viedä ihmisiä luontokävelyille. Ei meistä ollut tutkailemaan kiinteistösalkkujen tuottoja viidentoista vuoden päähän”, Juha sanoo Seurassa.

Yksi kaksikon kantavista voimista parisuhteessa on heidän yhteinen kiinnostuksensa henkisyyteen ja sisäiseen kasvuun. Silloin tällöin he tekevät yhdessä rakkausmeditaatioita ja Jutta soittaa äänimaljoja.

”Ajattelen usein, että voisipa Juha Larmeja kloonata. Uskon, että monella naisella olisi tarvetta hänen kaltaiselleen miehelle. Minulla on ollut suuri onni, että olen saanut hänet omakseni”, Jutta sanoo Seurassa.

Lue koko Seuran juttu: ”Meillä seksi ei noudata mitään kaavaa” – Jutta ja Juha Larm pitävät huolta parisuhteestaan eivätkä he ole antaneet hekuman hiipua alkuhuuman jälkeen

Kommentoi

Kommentoi juttua: Seura: Jutta Larm kloonaisi mielellään puolisonsa: ”Uskon, että monella naisella olisi tarvetta Juhan kaltaiselle miehelle”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.