Ihmiset

Kotilieden TikTok on tulvillaan ideoita ja vinkkejä kotipuuhiin! Seuraa meitä, ja pysyt mukana uusissa tuulissa

Jos kaipaat ammattilaisen toimivia vinkkejä ruoanlaittoon, inspiroidut näppäristä niksivideoista ja haluat pysyä uusimpien kotoilutrendien aallonharjalla, Kotilieden TikTok on sinua varten. Tervetuloa mukaan!

Luulitko, että TikTok on vain teinejä varten? Väärin luulit! Viime vuosina suursuosioon singahtanut sosiaalisen median kanava on pullollaan kiinnostavia videoita ihan jokaiselle.

Nyt myös Kotiliesi inspiroi TikTokissa. Uudenkarhea kanavamme tarjoaa kiinnostavia ja inspiroivia niksejä ruoanlaiton, kodinhoidon, käsityön, sisustuksen ja puutarhanhoidon maailmasta. Ohjeemme ja vinkkimme sopivat jokaiselle, myös aloittelevalle kokkaajalle, viherpeukalolle tai neulojalle.

Videoidemme avulla pääset esimerkiksi oppimaan ja näkemään, miten pääministeri Sanna Marinin kuuluisa fetapiirakka leivotaan. Entä mistä on kyse Squid Game -kekseissä? Senkin saat tietää Kotilieden TikTokissa.

Ensimmäisen TikTok-videomme teimme tällä viikolla. Marinin fetapiirakka on innostanut kanavamme kautta jo tuhansia ihmisiä. Katso video tästä:

@kotiliesiAiotko testata tätä Sanna Marinin kuuluisaa fetapiirakkaa? 🙌🏻 ##ruoka ##ruokatiktok ##reseptit ##kotiliesi ##sannamarin♬ alkuperäinen ääni – kotiliesi

Tervetuloa seuraamaan meitä: Kotilieden TikTok

Seuraatko meitä jo näissä kanavissa?

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kotilieden TikTok on tulvillaan ideoita ja vinkkejä kotipuuhiin! Seuraa meitä, ja pysyt mukana uusissa tuulissa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.