Kulttuuri Tilaajille

Millaista on ostaa seksiä ja millaista on tehdä seksityötä? Näitä kysymyksiä Anna-Leena Härkönen mietti ja päätti kirjoittaa siitä kirjan

Kirjailija Anna-Leena Härkönen kirjotti Huomenna hän ei tule -romaaniaan jopa huonekaluliikkeissä, koska kahvilat olivat koronan takia kiinni. Anna-Leenan uutuusromaani on Kotiliesi klubin heinäkuun kirja.

Kolme vuotta sitten kirjailija ja näyttelijä Anna-Leena Härkönen koki, että työ takkusi. Hänellä oli idea, mutta se ei tuntunut toimivan. Sitten hän luki lehdestä seksityötekijöistä.

”Aihe rupesi kiinnostamaan minua. Millaista olisi ostaa seksiä, millaista seksityötä on tehdä ja mitä ihmiset siitä ajattelevat?”

Seuraavat kuukaudet hän kehitteli ideaa. Luki kirjoja ja haastatteluja, haki verkosta tietoa, mietti päähenkilöitä, kehitteli juonta ja kokeili eri tyylilajeja.

”Valmistelu on rankin vaihe kirjan kirjoittamisessa. Kun kaikki on hajallaan päässä, aiheeseen tarttuminen on tosi hankalaa.”

Kesäkuussa ilmestyneen Huomenna hän ei tule -kirjan polttopisteeksi valikoitui leskeys ja yksinäisyys. Päähenkilöksi nousi ikääntyvä, yksinäinen Elsa, joka tuntee eläneensä miehensä varjossa liki näkymättömänä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Millaista on ostaa seksiä ja millaista on tehdä seksityötä? Näitä kysymyksiä Anna-Leena Härkönen mietti ja päätti kirjoittaa siitä kirjan

Lukija251096

Olisin mielelläni tilaajana kuunnellut kirjan,mutta en löytänyt mistä kuunnella. Eikä asiakaspalvelu vastannut soittoon. Tein niin kuin neuvottiin,mutta koodia ei löytynyt. Pettynyt.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.