Kulttuuri

Kuinka hyvin tunnet naisten kirjoittamat klassikkokirjat? Testaa!

Tunnistatko klassikkokirjat juonikuvausten perusteella? Tee testi ja selvitä asia!

Missä klassikkokirjassa adoptioveli ihastuu adoptiosiskoonsa? Entä missä teoksessa leskirouva muistelee mennyttä elämäänsä eläinkokoelman keskellä?

Selvitä klassikkotestin avulla, kuinka hyvin kotimaisen ja länsimaisen kirjallisuuden merkkiteokset ovat sinulla hallussa! Tällä kertaa testataan erityisesti, miten hyvin naisten kirjoittamien klassikkojen juonet ovat hyppysissä.

Lue myös: Mikä klassikkokirja sinun kannattaisi lukea seuraavaksi? Tee testi, joka antaa suosituksen!

Testaa, tunnetko naisten kirjoittamat klassikkokirjat!

Psst! Joko olet mukana Kotilieden kirjaryhmässä Facebookissa?

Kotilieden kirjaryhmässä keskustellaan hyvistä kirjoista ja lukemisesta sekä jaetaan innostavia lukuvinkkejä. Löydät ryhmän Facebookista nimellä Kotilieden kirjaryhmä.

Ryhmässä jaamme parhaita ideoita niin kauno- kuin tietokirjallisuudenkin ystäville. Liittyessäsi ryhmään näet ensimmäisten joukossa toimituksemme tekemät ajankohtaiset kirjallisuusartikkelit ja pääset keskustelemaan ajankohtaisista kirjallisuusilmiöistä muiden kirjallisuudesta innostuvien kanssa.

Tervetuloa keskustelemaan ja jakamaan parhaita ideoita sekä kertomaan, mitä luet juuri tällä hetkellä!

Lue myös Seura.fi: Testaa, tunnistatko kirjallisuuden klassikot jo ensimmäisistä lauseista – Professori: ”Oikea klassikko tunnetaan, vaikka sitä ei olisi itse lukenut”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kuinka hyvin tunnet naisten kirjoittamat klassikkokirjat? Testaa!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.