Ihmiset

Näyttelijä Miia Nuutila ulkonäköpaineista Annassa: ”Olen ollut tavallaan ruma ankanpoikanen”

Miia Nuutila, 47, on laihduttanut elämänsä aikana monta kertaa. Nyt hän kertoo Annassa olevansa tyytyväinen ulkonäköönsä – onhan tavallisuudessakin puolensa.

Joku sanoi lapsena näyttelijä Miia Nuutilalle että kauheeta, kun sä oot iso. Se jäi pitkään vallitsevaksi kehonkuvaksi, Miia Nuutila kertoo Annassa.

Lue lisää: Uusperheen perustaneet Miia Nuutila ja Antti Paavilainen: ”Emme anna lasten tulla väliimme”

”Tykkään syömisestä ja olen 176 senttiä pitkä, mutta en ole koskaan ollut lihava. Isous-tunteesta johtuen olen kuitenkin laihduttanut monta kertaa”, Mia kertoo Anna-lehden jutussa.

Nyt laihduttaminen on kuitenkin menneiden talvien lumia.

”Se on ollut turhaa itseni ruoskimista. Aika saman näköinen olisin varmaan ollut ilman kuurejakin, eikä muutaman kilon pudotus ole muuttanut kehonkuvaani mitenkään.”

Miia Nuutila: ”En ole aikuisenakaan kuvitellut olevani kaunotar”

Miia kertoo Annassa, että muistuttaa ääneltään ja eleiltään äitiään, mutta ruumiinrakenteen geenit tulevat isän suvulta.

”Olen ollut tavallaan ruma ankanpoikanen”, Miia sanoo Annassa.

”Pelasin kouluikäisenä koripalloa ja pidin siitä. Luotin kroppaani ja vähitellen, lukioiässä, aloin tykätä itsestäni. En ole aikuisenakaan kuvitellut olevani kaunotar, mutta olen tyytyväinen ulkonäkööni.”

Toisaalta Miia uskoo, että näyttelijän ammatissa on hyväkin, jos ei ole liian kaunis.

”Tavallisen näköinen ei jää kauneuden vangiksi vaan on vapaa olemaan monipuolisesti mitä vain.”

Ero teki onnelliseksi

Miia Nuutilainen erosi viisi vuotta sitten ja on ollut nyt yli neljä vuotta yhdessä muusikko Antti Paavilaisen kanssa, kertoo Anna.

”Kaikki on Antin kanssa luontevaa ja helppoa, töissä ja kotona. Joulun alla olimme kaksistaan lomalla etelässä ja viime kesänä teimme yhdessä kesäteatteria. Laitamme yhdessä ruokaa, ja kun Antti leikkaa mökillä nurmikkoa, minä lämmitän puusaunaa. On mukava puuhastella, kun toinen on lähellä”, Miia sanoo Annassa.

Lue lisää: Haluatko selvitä erosta nopeammin? Terapeutti paljastaa 5 asiaa, joihin ei kannata sortua eron jälkeen

Miian mukaan eron mukanaan tuomat isot muutokset elämässä ovat tehneet hänelle hyvää. Hän on myös tietoisesti kehittänyt itseään.

”Yritän opetella ottamaan kauniit sanat vastaan ja sanomaan kiitos. Teen jatkuvasti työtä itsetuntoni ja -arvostukseni kanssa, ja onneksi edistystä tapahtuu koko ajan”, näyttelijä sanoo Annassa.

Lisääntynyt onnellisuus näkyy siinäkin, että marraskuu on yleensä ollut Miialle masentavan harmaata aikaa, mutta nyt hän oli koko loppuvuoden hyvällä mielellä.

”Vasta nyt, lähes viisikymppisenä, alan todella elää.”

Lue myös Annan juttu: Miia Nuutila elämästään uudessa liitossa ja uusperheen äitinä: ”Näen avioerossani vain hyviä puolia”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Näyttelijä Miia Nuutila ulkonäköpaineista Annassa: ”Olen ollut tavallaan ruma ankanpoikanen”

51v nainen

En ymmärrä miten Mia on voinut aatella noin oon aina ajatellut että yks suomen kauneimpia naisia ja jopa luonnon kaunis ja vielä nuo luonnonkiharat hiukset josta olen aatellut miten joku voikaan olla noin täydellinen ,maanläheinen (ei leuhka) ja vielä iloinen nauravainen aina.Olisimpa juin Miia.

Outi

Kyl vaa Curly Girl olis poikaa noil hiuksil!

Tintura

olen Mammi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.