magneettiripset
Muoti ja kauneus

Testasimme magneettiripset – katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Magneettiripset ovat uusi hitti kauneusrintamalla. Katso videolta, kuinka magneetilla kiinnittyvät ripset laitetaan paikoilleen ja miltä ilme näyttää magneettiripsien kanssa.

Magneettiripset ovat toivottu vaihtoehto ripsiliimalle herkistyneille irtoripsien käyttäjille. Yhä useampi suomalainen nainen herkistyy perinteisten irtoripsien kiinnittämiseen tarvittavalle liimalle.

Kauneusalan yrittäjä Elisa Kaasalainen näki ulkomaisilla messuilla magneettiripset ja kiinnostui heti. Ulkomaisten ripsien hinta olisi tuontikulujen takia noussut kohtuuttoman korkeaksi, joten Elisa päätti ryhtyä itse valmistuttamaan magneettiripsiä.

Suomessa suunnitellut ripset kudotaan Kiinassa käsin synteettisestä, kevyestä silkkisestä kuidusta. G Beauty Labin kaksi ensimmäistä Lashes-mallia – lyhyemmät Natural ja pidemmät Glamour – ovat menestyneet Elisan mukaan hyvin kotimaan markkinoilla.

Kaksi uutta mallia on suunnitteilla. Niissä on ehkä kaksi tai jopa kolme magneettia nykyisen yhden magneetin sijasta.

Nykyiset mallit ovat ”puolikkaat ripset” ja ne on tarkoitettu silmien ulkonurkkaan, tulevaisuuden mallit ovat ehkä koko yläluomen pituiset. Uusien magnneettiripsien suunnittelutyö on vielä kesken.

Miten magneettiripset laitetaan?

Tee ennen magneettiripsien kiinnittämistä silmämeikki valmiiksi. Ripsiväriä pitää olla tarpeeksi, jotta irtoripsillä on kiinnittymispintaa. Älä levitä ripsiväriä suoraan magneettiripsille vaan levitä ripsiväri omiin ripsiin ennen magneettiripsien kiinnittämistä.

”Harjoittelu tekee tässäkin asiassa mestarin, ja suosittelen vahvasti treenaamaan kiinnittämistä kymmenen kertaa, minkä jälkeen kiinnitys sujuu kuin leikki. Lupaamme ripsille vähintään 30 käyttökertaa ennen magneetin irtoamista”, Elisa sanoo.

”Hyvä idea on istua pöydän ääressä ja katsoa alaspäin pöydällä lepäävään peiliin. Ikänäköongelmaiselle suosittelen suurentavaa peiliä.”

Kiinnitä magneettiripset näin:

  1. Lyhennä magneettiripsiä tarvittaessa ulkoreunasta kynsisaksilla 1–2 ripsen verran. Taivuttele sitten ripsiä kaarevaksi tarpeen mukaan.
  2. Aseta ylempi irtoripsi omien yläripsiesi päälle kohti ulkoreunaa.
  3. Pidä sitä sormella paikallaan ja paina alaripsi yläripsiesi alle peukalolla niin että magneetit kiinnittyvät toisiinsa.
  4. Voit tarvittaessa asetella ripsiä, sekä omia että irtoripsiä, järjestykseen pinsettien avulla.
  5. Irrota magneettiripset illalla ennen meikinpoistoa helläkätisesti pinsetillä ulkoreunasta kiinni pitäen, ensin alaripset ja sitten yläripset.

”G Beauty Lashes -magneettiripset ovat uudelleen käytettävät. Kun pidät ripsistä hyvää huolta, ne kestävät kauemmin hyvässä kunnossa. Älä kastele ripsiä, poista ripset ennen meikinpoistoa pinseteillä ja säilytä niitä magneettirasiassa”, Elisa opastaa.

Katso videolta, kuinka Elisa kiinnittää ja poistaa magneettiripset sekä miten magneettiripset muuttavat ilmeen:

Magneettiripset toisessa silmässä, toisesta vielä puuttuu.
Magneettiripset on kiinnitetty kuvassa vasemmalle puolelle. Oikea puoli on vielä ilman magneettiripsiä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Testasimme magneettiripset – katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.