Ihmiset

Signen mies askarteli joulukalenterin, joka huvittaa somessa – yhdestä luukusta paljastui tonnikalapurkki, toisesta vuosia vanhoja hammastikkuja

Kaipaatko jouluusi huumoria hartaan tunnelman keskelle? Signen miehen askartelemassa kalenterissa sitä piisaa. 

Alkutalvesta Signe Shrestha yritti miehensä kanssa kuumeisesti löytää mieluista joulukalenteria. Pariskunta tutki kaikki marketit läpi, mutta turhaan. Kalenteria etsittiin ulkomaitakin myöten. Mikään ei kuitenkaan tuntunut oikealta.

Pitääkö kaikki tehdä nykyään itse, Signe puhisi miehelleen.

”Mies totesi, että miksei tehdä? Ihan tällaista joulukalenteria en kuitenkaan odottanut”, Signe sanoo nyt ja nauraa.

Lue myös: Kirjoita kauniit joulukortit kalligrafialla – katso helppo harjoitus

Signen mies askarteli puolisolleen itse tehdyn joulukalenterin. Söpöjen jouluherkkujen tai perinteisten pikkulahjojen sijasta joulukalenterin luukuista on paljastunut mitä erikoisimpia yllätyksiä.

Ensimmäisestä paketista paljastui hammastikkuja – ilmeisesti joltain menneeltä vuosikymmeneltä. Seuraavana päivänä paketista paljastui niin ikään ikivanha Erisanin hoitava pesuneste. Tähän mennessä kalenterista on kuoriutunut myös muun muassa purkki tonnikalaa, käsidesiä ja monivitamiinituubi.

Mikä on ollut suosikki tähän mennessä avatuista luukuista?

”Kyllä sen täytyy olla Lämmin Kuppi -keitto. Silloin sattui olemaan kovia pakkaspäiviä, joten se iski juuri kohdalleen.”

Lämmin kuppi -valmiskeitto on ollut toistaiseksi Signen suosikki. 
Lämmin Kuppi -valmiskeitto on ollut toistaiseksi Signen suosikki joulukalenteriyllätyksistä.
Jordanin hammastikut huokuvat retrofiilistä.
Jordanin hammastikut huokuvat retrofiilistä.
10. luukusta paljastui… Mikä ikinä tämä onkaan. 
10. luukusta paljastui… Mikä ikinä tämä onkaan.
Pääsiäisenä Signe piilottelee miehensä kanssa toisilleen pääsiäismunia ympäri kotia. Erästä miehen piilottamaa Muumimunaa Signe ei tänä vuonna koskaan löytänyt. Nyt se löytyi joulukalenterista. 
Pääsiäisenä Signe piilottelee miehensä kanssa toisilleen pääsiäismunia ympäri kotia. Erästä miehen piilottamaa Muumi-suklaamunaa Signe ei tänä vuonna koskaan löytänyt. Nyt se löytyi joulukalenterista.

Omintakeinen joulukalenteri huvittaa somessa

Signen miehen askartelema joulukalenteri on hauskuuttanut myös somessa, etenkin Sydämeeni joulun teen -Facebook-ryhmässä.

”Alun perin olin ajatellut laittaa kuvan vain ensimmäisen luukun sisällöstä: hehe, katsokaa tätä. Yleisön pyynnöstä postauksia on kuitenkin pitänyt jatkaa. Kommentteja on ollut kauhean hauska seurata, kikattelemme miehen kanssa niille joka päivä”, Signe kertoo.

Itse tehtyjä joulukalentereita on pariskunnan kotona tänä vuonna kaksi. Signen miehelleen tekemä kalenteri noudattaa hieman perinteisempää kaavaa.

”Siinä on esimerkiksi miesten kaunedenhoitotuotteita ja muutama halpa arpa. Sovimme alussa, että rahaa kalenteriin saa käyttää 50 euroa. Kun budjettini alkoi olla surkeassa jamassa, laitoin sekaan myös lupauksia hieronnasta ja muuta sellaista.”

Signe veikkaa, että itse tehdyistä joulukalentereista tulee tämän vuoden jälkeen perinne myös tuleviin jouluihin.

Mitäköhän miehen tekemän kalenterin viimeisestä luukusta paljastuu?

”Se on aika painava. Olen yrittänyt heilutella sitä ja miettiä, mitä siellä voisi olla, mutta ei ole mitään käsitystä. Aika monesta paketista olen luullut tietäväni, mitä siellä on, mutta olen ollut aina väärässä. Nyt en enää edes uskalla ajatella, mitä sieltä seuraavaksi tulee”, Signe nauraa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Signen mies askarteli joulukalenterin, joka huvittaa somessa – yhdestä luukusta paljastui tonnikalapurkki, toisesta vuosia vanhoja hammastikkuja

Aijo

Ihana! Onnittelut Signe, sinulla on huska mies. 🙂

Hannu Tikka

Luovuuttaan ei voi estää !
Hyvä esimerkki, ettei kaikkeen valmiiseen tarvitse tyytyä !
.Hienoa huumoria !

Sinun täytyy kommentoidaksesi.