Juhlat

Mitä laittaa joulukalenteriin? Yli 70 ihanaa ideaa niin lapsen kuin aikuisenkin yllättämiseen

Sujautetaanko joulukalenteriin tänä vuonna treenivinkkejä, iltasatuja, askartelutarvikkeita, herkkuja vai hemmottelutuotteita? Ammenna vinkkilistalta ideat joulun hurmaavimman kalenterin täyttämiseen. 

Joulukuu lähestyy, ja on tullut aika täyttää itse tehty joulukalenteri toinen toistaan ihanammilla yllätyksillä. Mutta mitä laittaa joulukalenteriin? Kokosimme yhteen yli 70 idean superlistan helpottamaan itse tehdyn joulukalenterin täyttämistä!

Lue myös: Tee itse joulukalenteri, joka kerää kehut! Tarvitset vain muutaman tarvikkeen, ja valmista tulee parissa tunnissa 

Mitä laittaa joulukalenteriin?

Joulukalenterin ihanuus on siinä, että sieltä paljastuu joka päivä jokin yllätys, joka osoittaa, että kalenterin tekijä on ajatellut kalenterin saajaa. Yllätykset voivat olla pieniä tavaroita, syötäviä juttuja tai vaikka lupaus yhteisestä tekemisestä.

Koko joulukalenterin voi rakentaa jonkin teeman ympärille. Luukuista voi paljastua esimerkiksi muutama pala kerrallaan uusia palapelinpaloja, joista pikkuhiljaa kootaan yhteistä palapeliä. Kalenteri voi olla myös vaikka puuhakalenteri, teekalenteri tai lorukalenteri. Hemmottelukalenteriin taas kätketään pieniä ihania aarteita, jotka piristävät kalenterin saajan joulukuuta.

Itse täytetty joulukalenteri sopii niin aikuiselle kuin lapselle. Seuraaviin listoihin on koottu niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin sopivia yllätyksiä joulukalenteriin.

Mitä laittaa joulukalenterin luukkuihin lapselle?

Paperitavaraa ilahduttaa

Hyvinvointituotteet tuovat lempeyttä joulukuuhun! Sujauta kalenteriin:

Syötävät yllätykset sopivat joulukalenteriin

joulukalenterin täyttäminen

Pehmeät paketit ilahduttavat joulukalenterissa

Lue myös Anna.fi: Sipsikalenteri oli vasta alkua: listasimme 10 + 1 erikoista joulukalenteria – ovatko nämä sekoimmat ideat?

Aineettomat ideat joulukalenteriin

Mitä muuta joulukalenteriin voi laittaa?

Mikä on ihanin yllätys, jonka sinä olet saanut joulukalenterista tai jonka sinä olet kätkenyt jonkun toisen joulukalenteriin?

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mitä laittaa joulukalenteriin? Yli 70 ihanaa ideaa niin lapsen kuin aikuisenkin yllättämiseen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.