Talous Tilaajille

Ensiasunnon ostajan opas – nämä asiat sinun pitää tietää, kun suunnittelet lainan ottamista

Oletko ostamassa ensimmäistä kotiasi? Lue ensiasunnon ostajan opas, niin saat neuvot säästämiseen ja lainatarjousten pyytämiseen.

Asunnon ostaminen on todennäköisesti yksi elämäsi suurimmista sijoituksista. Jos et ole aiemmin tehnyt asuntokauppaa, koko prosessi voi tuntua vieraalta ja jännittävältä. Lainan ottaminen, asunnon valitseminen ja ostotarjouksen tekeminen ovat asioita, joihin kannattaa perehtyä ennen kuin ryhtyy tositoimiin.

Kokosimme ammattilaisten neuvoista kaksiosaisen oppaan, jossa käydään läpi kaikki säästämisestä kauppojen tekoon. Tämä on oppaan ensimmäinen osa, jossa käsitellään säästämistä ja lainatarjouksen hakemista. Oppaan toisessa osassa annetaan vinkit asunnon valintaan ja kaupantekoon.

Jutussa olevat luvut perustuvat tämänhetkiseen tietoon ja ne voivat vaihdella pankeittain. Tarkista siksi faktat omasta pankistasi.

Lue myös: Omistusasunto ei aina ole paras ratkaisu: Asiantuntija kertoo, milloin oma kannattaa – ja milloin on syytä vuokrata

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ensiasunnon ostajan opas – nämä asiat sinun pitää tietää, kun suunnittelet lainan ottamista

Sinun täytyy kommentoidaksesi.