Ihmiset

Tule tekemään kirja-arvioita!

Etsimme sinua, innokas kirjojen lukija. Alamme julkaista lukijoiden tekemiä kirja-arvioita. Osan teksteistä julkaisemme painetussa lehdessä ja osan kotiliesi.fi-verkkosivuilla.

Himolukija, tee kirja-arvioita!

Ensimmäiseksi keräämme historiallisten romaanien arvioita, joita julkaisemme numerossa 20 (ilmestyy 1.10.). Kirja voi olla uusi tai vanha, käännös tai alkukielinen. Lähetä meille tiivis arviosi (600 merkkiä) otsikoituna, kirjan tiedoilla ja omilla yhteystiedoillasi varustettuna.

Osoite on kotiliesi(at)otavamedia.fi, tai postitse Himolukija, Kotilieden toimitus, Maistraatinportti 1, 00015 OTAVAMEDIA.

Merkitse sähköpostin osoitekenttään tai kuoren päälle Himolukija/historialliset romaanit. Tekstin tulee olla perillä viimeistään maanantaina 11.9.2014.

Toimitus valitsee julkaistavat tekstit ja käsittelee niitä tarpeen mukaan. Emme anna palautetta tai perusteluita tekstien valinnalle.
Seuraavista julkaistavista arviokoosteista löydät tietoa syksyn Kotiliesistä.

Arvomme kaikkien tekstejä lähettäneiden kesken kolme 50 euron kirjalahjakorttia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tule tekemään kirja-arvioita!

Lapin Ahku

Mahtavaa, upeeta, juuri tätä olen odottanut, hiljaa ja välin äänekkäästikin toivonut ja pyytänyt. Lukijoiden omat tuntemukset ja kokemiset ovat kirjailijoille tärkeitä, koska heillehän he kirjoittavat eivät virallisille arvostelijoille. Jokainen mielipide on tärkeä ja moni valitsee lukemisensa toisten lukijoiden mielipiteen mukaan. Odotan seuraavaa lehteä innolla, jossa ovst historiallisten romaanien lukiarvostelut. KIITOS!

Toimitus

Hienoa, että pääsimme ilahduttamaan sinua! Me toimituksessa puolestaan
odotamme jo innolla lukijoiden arvioita!

kissakoirahiiri

Hieno juttu. Paitsi: Ehdotin arvion tekemistä nuorelle ystävälleni, joka opiskelee läheltä liippaavaa alaa. Hän huomautti, että jos palkinnot arvotaan kaikkien kesken, ei ole motivaatiota antaa parastaan tai edes käyttää aikaa tähän.

Elli-Marjaana

Innokkaana kirjallisuuden harrastajana toivoisin lehden, josta maksan tilausmaksua, julkaisevan asiaansa perehtyneitten kirjallisuuskriitikkojen juttuja – innokkaitten harrastajien arvioita löytyy yllin kyllin kirjablogeista!

OskuK

Minusta on hyvä että lasketaan lehdenteon kustannuksia käyttämällä ilmaismateriaalia. Ammattilaisten palkkatyö on aivan liian yliarvostettua. Ties vaikka saataisiin toimittajakuntaakin vähennettyä.

salame

Lukenisen arvoinen kirja kaikenikäisille on ihastuttava ja liikuttava kirja pitkän avioliiton onnistumisesta
Hannamri Shakyalta”Tavallaan voi rakastaa”.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.