Juhlat

Lahja anopille ja appiukolle – katso 7 ideaa, jotka pelastavat pinteestä, kun et keksi mitään annettavaa

Joululahjojen hankkiminen on jokavuotinen urakka, jossa etenkin anopin ja appiukon lahjat saattavat aiheuttaa harmaita hiuksia lahjan antajalle.

Paineita syntyy varsinkin silloin, jos on kyseessä ensimmäinen yhteinen joulu anoppilassa. Tuolloin ei vielä tunneta toisia kunnolla, ja lahja kertoo enemmän antajasta kuin saajasta. Listasimme muutamia varmoja ideoita. Hanki onnistunut lahja anopille ja appiukolle!

Lue myös: Joulukortti x 6 – katso ideat, mallit ja ohjeet ja askartele itse tehdyt joulukortit!

1. Lahjakori

Joulukahvista tai -teestä, suklaista, viinistä, juustoista ja kynttilöistä koottu lahjakori lämmittää niin pienen kuin suurenkin sydämen.

2. Kukka-asetelma tai seppele

Tee itse tai osta jouluinen kukka-asetelma tai seppele havuista ja jouluisista koristeista. Kaikki osaavat arvostaa käsitöitä, vaikka eivät seppelettä oveen heti ripustaisikaan.

Lue myös: Kranssi x 12 – katso ihanimmat kranssit ja askartele oma joulukranssi

3. Peli

Lautapeli on hauska lahja kenelle tahansa. Mikä yhdistäisi sinua ja appivanhempiasi paremmin, kuin ratkiriemukas peli yhdessä pöydän ääressä?

4. Saunatarvikkeet

Lähes kaikki suomalaiset saunovat. Jos appivanhempien taloudesta löytyy sauna, uusi puinen saunakauha ja yrteiltä tuoksuva saunanhenki on mitä mainioin lahja.

5. Kalenteri

Jos haluat antaa joululahjan, jolla on tunnearvoa, askartele kalenteri. Kalenteriin voit laittaa valokuvia perhealbumeista. Valokuvat lämmittävät mieltä ja tuovat mukavia muistoja mieleen. Appivanhemmat voivat myös iloita lahjastaan kokonaisen vuoden.

6. Lahjakortti

Aina ei tarvitse investoida rahaa, vaan voi piristää appivanhempiaan omalla lahjakortilla. Voit luvata lahjakortissa huushollin suursiivouksen, hartiahieronnan tai auton imuroinnin. Appivanhemmat varmasti arvostavat reipasta auttamismieltä.

7. Pyydä apua siipalta

Siinä vaiheessa, kun olet kuulunut perheeseen pidempään, voit valita henkilökohtaisemmankin lahjan. Apua kannattaa kysyä aina omalta siipaltaan.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lahja anopille ja appiukolle – katso 7 ideaa, jotka pelastavat pinteestä, kun et keksi mitään annettavaa

Jorma

Anopille Niket!

Kyllä

Ja apille Puumat

Kirsu

Ihan siivoton juttu! 😉

Tanja

Mutta olishan se niin mukavaa, että jos tuo siippa nyt ottaisi sen verta vastuuta, että hankkisi itse omille sukulaisilleen lahjat, niin jokainen voisi keskittyä vain omiinsa. Erikoista, että yleensä nainen on se, joka joutuu hoitamaan aivan kaiken. Kismittää.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.