Askartelu

Askartele säihkeen ja värin kera: pääsiäismuna koristuu nyt glitterillä!

Tänä pääsiäisenä kananmunat kimaltavat kilpaa auringon kanssa. Koristele itse glitterillä pääsiäisen persoonallisimmat koristeet!

Glitterillä koristellut kananmunat varastavat huomion pääsiäiskoristeissa. Askartele katseenvangitsevat koristeet helposti itse!

Glitter-pääsiäismuniin tarvitset:

Tee näin:

Tee raakaan kananmunaan neulalla reiät molempiin päihin ja puhalla toiseen reikään voimakkaasti niin, että valkuainen ja keltuainen valuvat astiaan. Huuhtele kuoret ja kuivaa.

Kaada glitteriä kulhoon. Sivele kananmunan pinta hellästi liimalla ja aseta se kulhoon. Lusikoi glitteriä kananmunan päälle niin, että kananmuna peittyy kauttaaltaan. Nosta kananmuna varovasti kuivumaan voipaperin tai vastaavan päälle.

Asettele kuivuneet glitter-kananmunat koriin tai liima munan päähän pieni lenkki kaunista nauhaa, jolloin saat sen ripustettua vaikka pajun oksalle.

Pääsiäinen, askartelu, glitter, kananmuna, muna, ohje, koriste

Kokeile myös näitä  pääsiäisen askartelu-ohjeita:

Pääsiäisen helpoin kranssi syntyy pajunkissoista – katso ohje Marmorointi vai vahatekniikka? Maalaa pääsiäismunat kahdella tavalla Kauniin harmaat betonimunat ovat pääsiäisen hitti! Katso helppo DIY-ohje betoniaskarteluun Pääsiäiskranssi kananmunista pöytäkoristeeksi tai seinälle Tee pääsiäiseksi hauskoja kananmunankuori-istutuksia

Kommentoi

Kommentoi juttua: Askartele säihkeen ja värin kera: pääsiäismuna koristuu nyt glitterillä!

Pirkko68

Tehokas tapa levittää koronavirusta ?!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.