Askartelu

Heijastava koru on näyttävä asuste - katso ohje ja askartele heijastavat kukat, jotka auttavat näkymään pimeällä

Heijastava koru toimii asusteena laukussa tai takissa. Se myös heijastaa ja auttaa näkymään pimeällä. Askartele oma heijastava koru kirsikankukkien hengessä.

Pimeiden saapuessa on hyvä kaivella varastoista heijastimet esiin. Heijastimien lisäksi laukkuja ja takkeja voi asustaa kaunis heijastava koru. Tällä ohjeella valmistat heijastavan kukkavanan, joka on saanut innoituksensa herkistä kirsikankukista.

Heijastava koru sopii laukkuun ja takkiin.
Heijastava koru sopii laukkuun ja takkiin.

Lue myös: Havulintu-heijastin

Tarvikkeet heijastavaan koruun

Tarvikkeet heijastavan korun valmistamiseen.
Heijastavan korun kaava
Tulosta heijastavan kukkakorun malli itsellesi.

Lue myös: Tee itse heijastimet

Tee heijastava koru näin

1. Leikkaa heijastinkankaasta kaavan mukaan kuusi isoa (halkaisija n. 3 cm) ja kuusi pientä (halkaisija n. 2 cm) kukkaa. Asettele kukat pareittain, iso kukka alle ja pieni päälle.

2. Tee langanpäähän solmu ja pistä neula yhden kukkaparin alta läpi kukan keskelle. Pujota lankaan helmi ja pistä neula takaisin kukkaparin läpi nurjalle ja siitä saman tien uuden kukkaparin läpi nurjalta oikealle puolelle. Näin kaksi kukkaparia kiinnittyvät nurjat puolet vastakkain. Kiinnitä kukan molemmille puolille haluamasi määrä helmiä, esim. yksi makeanvedenhelmi ja kaksi siemenhelmeä. Päättele lanka piiloon kukkien väliin.

Heijastavan korun vaihe 2 a
Heijastavan korun vaihe 2 b

3. Leikkaa koruvaijerista n. 40 cm pitkä pätkä. Pujota yksi helmi vaijerin keskelle ja taita koruvaijeri kaksinkerroin. Muut helmet pujotetaan molemmista koruvaijereista läpi.

Heijastava koru vaihe 3

4. Pujottele koruvaijeriin helmiä ja kukkia. Pujottele koruvaijeri kukkien läpi kukkaparien välistä, ompeleiden keskeltä. Ennen kukkia ja niiden jälkeen kannattaa koruun valita hieman pienempiä helmiä, jolloin kukat asettuvat kauniimmin koruvaijeriin.

Heijastava koru vaihe 4

5. Pujota lopuksi koruvaijeriin kaksi kiinnityshelmeä. Kierrä koruvaijeri papukaijalukon päädyn ympäri ja taas kiinnityshelmien läpi. Purista kiinnityshelmet kiinni koruvaijeriin. Voit pujotella koruvaijerin hännän helmien sisään tai leikata sen kiinnityshelmien vierestä. Myös yksi kiinnityshelmi voi riittää kiinnitykseen, mutta kaksinkertaisena helmet pitävät tiukemmin.

Heijastava koru vaihe 5
Heijastava koru on saanut inspiraationsa herkistä kirsikankukista.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Heijastava koru on näyttävä asuste - katso ohje ja askartele heijastavat kukat, jotka auttavat näkymään pimeällä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.