Askartelu

Kotilieden käsityöryhmässä jaetaan parhaat käsityöideat – tervetuloa mukaan sisäpiiriin!

Liity mukaan Kotilieden käsityöryhmään! Tämä on oikea Facebook-ryhmä sinulle, jos rakastat käsitöitä, haluat jakaa ideoitasi, kaipaat vinkkejä ja haluat keskustella ajankohtaisista kässäilmiöistä.

Tule mukaan huippumukavaan seuraamme uuteen käsityöryhmään! Löydät ryhmän Facebookista nimellä Kotilieden käsityöryhmä. Ryhmässä jaamme parhaita ideoita kaikenlaisiin käsitöihin: neulomiseen, virkkaamiseen, ompeluun ja askarteluun.

Lue myös: Kotilieden ruokaryhmässä jaetaan parhaat ideat ruoanlaittoon – tervetuloa mukaan sisäpiiriin!

Liittyessäsi käsityöryhmään näet ensimmäisten joukossa uudet kässähitit ja tekniikat sekä löydät ajankohtaiset ohjeet ja sesonkien parhaat vinkit. Ryhmästä voit löytää uusia tekniikoista tai vinkkejä, mitä uutta voisit kokeille. Kotilieden käsityöryhmä on myös paikka, jossa voit kysyä apua sinulle ajankohtaiseen ongelmaan ja kertoa, miten ratkaisit sinua askarruttaneen pulman.

Kotilieden käsityöryhmä Facebookissa
Uusia käsityötekniikoita on kiva oppia ja kokeilla. Kuva Anni Ignatius.

Kotilieden käsityöryhmä on käsityöharrastajien oma kässäkerho

Käsityö on rentoa ja hauskaa. Siihen kuuluvat niin onnistumiset kuin pieleen menneet yritykset ja kokeilutkin. Onnistumisista on kiva kertoa muille samanhenkisille, ja joskus ei voi olla nauramatta, mitä tuli tehtyä.

Kotilieden käsityöryhmässä myös sinä pääset jakamaan parhaat käsityövinkkisi ja kikkakolmosesi sekä esittelemään kuvin omia käsitöitäsi, valmiita ja keskeneräisiä. Voit pyytää muilta apua kiperissä paikoissa tai kysyä mielipiteitä, miten pääsisit parhaaseen lopputulokseen.

Lue myös: Kynttiläköynnös, himmelinauha tai piparkakkukranssi – nappaa parhaat ideat joulukoristeisiin!

Käsityö on välillä myös melkoista välineurheilua, joten voit kertoa muille löytämistäsi uusista materiaaleista ja työvälineistä. Ryhmässä jaetaan kaikkien iloksi omia ideoita, mutta myös poimitaan muiden vinkeistä inspiraatiota omiin töihin.

Kerro rohkeasti, millaisia käsityöitä sinä teet ja jaa kokemuksiasi, tietoa ja taitoa. Paras hyöty syntyy yhdessä tekemällä!

Kotilieden käsityöryhmä Facebookissa
Joulu ja muut juhlasesongit innostavat tekemään niihin liittyviä käsitöitä. Kuva Sandnes Garn.

Jaamme ryhmään myös vinkkejä käsityöohjeista, joita Kotilieden toimitus ja käsityöavustajamme julkaisevat kotiliesi.fi sivustolla. Löydät niistä helposti ajankohtaista ja uutta tekemisistä itsellesi.

Kotilieden käsityöryhmä Facebookissa
Uudet materiaalit innostavat kokeilemaan. Kuva Sanna Suonpää.

Liity mukaan Kotilieden käsityöryhmään! Seuraa myös sivuamme Facebookissa ja Instagramissa!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kotilieden käsityöryhmässä jaetaan parhaat käsityöideat – tervetuloa mukaan sisäpiiriin!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.