Askartelu

Lampunvarjostin puuhelmistä – tee itse kaunis kattokruunu!

Päivitä vanha lampunvarjostin tähän päivään ja loihdi siitä kotisi katseenvangitsija. Tämä kattokruunu on edullinen toteuttaa ja helppo tehdä itse. Puuhelmistä valmistettu valaisin on trendikäs lisä kotisi sisustukseen.

Älä heitä vanhaa lampunvarjostinta pois vaan tee siitä näyttävä valaisin. Lampunvarjostin puuhelmistä onnistuu helposti. Tässä jutussa käytettiin vanhaa pyöreää emalivarjostinta, mutta varjostin voi olla mitä tahansa materiaalia.

Lue myös: Virkkaa isoäidin lampunjalkaan uusi varjostin

Jutussa käytetyn varjostimen halkaisija on 310 mm, mutta voit käyttää myös tätä suurempaa varjostinta. Lisää tällöin helmien määrää. Jos käytät pienempää varjostinta, myös puuhelmien tulee olla ohjeessa käytettyjä pienempiä ja/tai niiden määrää tulee vähentää. Maalaa helmet ja tarvittaessa myös varjostin lempiväreilläsi makusi mukaan.

Lampunvarjostin puuhelmistä, tarvikkeet

Lue myös Anna.fi: Virkkaa lampunvarjostin paperilangasta

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lampunvarjostin puuhelmistä – tee itse kaunis kattokruunu!

Pike.Lahtinen@gmail.com

Tosi ihana ja melko helppotekoinen DIY-ohje! Vinkissä voisi vielä mainita, että jos itsellä on vanhoja, sekavärisiä puuhelmiä, niin myös niitä voi maalata uudestaan kunhan katsoo oikean maalin. Kiva, että Kotiliedessä on nykynuoriakin kiinnostavia käsityöohjeita!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.