Tom Daley

Olympiavoittaja Tom Daley paljastui käsityöihmiseksi! Neuloi söpön säilytyspussin tuoreelle kultamitalilleen

Uimahyppääjä Tom Daley voi kantaa uutta kultamitaliaan huoletta, kun pussukka suojelee mitalia naarmuilta.

Isobritannialainen uimahyppääjä Tom Daley, 27, voitti kultaa 10 metrin kerroshyppyjen parikilpailussa yhdessä parinsa Matty Leen kanssa Tokion olympialaisissa maanantaina 26. heinäkuuta 2021.

Jo seuraavana päivänä kultamitali oli saanut itselleen arvoisensa säilytyspaikan, kun Tom esitteli Instagramissa mitalilleen neulomaansa pussukkaa.

Harva pystyisi samaan – voittamaan kultamitalia olympialaisissa ja neulomaan mitalilleen pussukkaa heti perään – mutta pitkän ja ansiokkaan urheilu-uran lisäksi Tom paljastuu myös eteväksi käsityöihmiseksi.

Pussin toiselle puolelle Tom on neulonut Iso-Britannian lipun ja toiselle puolelle Japanin lipun. Pussukka suojelee mitalia naarmuilta, ja mitali ja mitalin nauha mahtuvat siihen juuri sopivasti, Tom kertoo Instagramissa julkaisemallaan videolla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Tom Daley (@madewithlovebytomdaley) jakama julkaisu

Lue myös: Poikkeustila heiluttaa puikkoja! Katso kuvat ihanista käsitöistä, jotka eristäytyminen on saanut aikaan

Korona sai Tom Daleyn neulomaan

Tom esittelee tekemiään käsitöitä Instagramissa @madewithlovebytomdaley-tilillään.

Ensimmäisen tilillä jaetun kuvan yhteydessä Tom kertoo alkaneensa neuloa, kun koronan takia määrätty sulkutila alkoi. Hän on ollut koukussa käsitöihin siitä lähtien. Viime vuoden syyskuun lopussa julkaistussa postauksessa hän kertoo myös alkaneensa virkata.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Tom Daley (@madewithlovebytomdaley) jakama julkaisu

Tom vaikuttaa olevan lahjakas ja monipuolinen tekijä, joka kokeilee rohkeasti uusia tekniikoita. Tilillään hän esittelee vuoroin neulottuja ja vuoroin virkattuja töitään. Ohjeet töihin Tom on katsonut esimerkiksi Youtubesta ja lankavalmistajilta, joitain töitä hän kertoo muokanneensa valmiista ohjeista.

Tuoreen olympiamitalistin käsistä on syntynyt muun muassa useita villapaitoja ja lastenvaatteita hänen pojalleen Robbielle sekä ystävien ja sukulaisten lapsille. Lisäksi Tom on tehnyt leluja, erilaisia asusteita, koristeita kotiin ja tietenkin myös uimahousut.

Jopa Tomin äidin kissat ovat saaneet virkatun sohvan itselleen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Tom Daley (@madewithlovebytomdaley) jakama julkaisu

Tällä hetkellä Instagram-tilillä on arvonta, jossa voi voittaa omakseen Tomin kutoman villapaidan. Arvonnasta kerätyt varat lahjoitetaan hyväntekeväisyysjärjestölle, joka tukee aivokasvainten tutkimusta. Tomin oma isä kuoli aivokasvaimeen vuonna 2011, kun Tom oli 17-vuotias.

Lähteet: Instagram ja Guardian

Keskustelu

Kommentoi juttua: Olympiavoittaja Tom Daley paljastui käsityöihmiseksi! Neuloi söpön säilytyspussin tuoreelle kultamitalilleen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X