Neulonta

3 x neuletakki koululaiselle – katso helpot ohjeet!

Tee lapselle neuletakki, jota kelpaa näytellä koulussa! Kokosimme kolme kivaa ohjetta, joista voit ottaa mallia.

Nyt on ohjeita, joista valita! Jos lapsi pitää kukista, voit tehdä kukallisen neuletakin, joka on somistettu kauttaaltaan kukkakuvioilla. Pitsin ystävä voi kokeilla helpon pitsineulejakun ohjetta. Yhdistä kaunis mekko tai lemppari housut pitsihelmaiseen neuletakkiin.

Päiväkodin ja eskarin aloittavalle pienelle lapselle voit tehdä raikkaan pinkin neuleen suloisilla taskuilla.

Jos lapsi ei välitä jakuista tai takeista, tee hänelle esimerkiksi pusero raita,- ja helmineuleella. Lapsen tyylikäs harmaa huppari  syntyy villasta ja silkistä.

Lue myös: pojan sininen jakku V-pääntiellä

Pirteän oranssi perusmallinen nappineule

Tämä neuletakki ei paljoa vaadi! Ohje on helppo toteuttaa jopa neulomisen vasta-alkajaltakin. Ohjeen koot ovat 5-8-vuotiaalle tytölle tai pojalle ja neuleen tekoon tarvitset langan lisäksi 5 nappia.

Pehmeästä 100 %  puuvillalangasta neulottuna neule lämmittää ympäri vuoden eikä kutita herkintäkään ihoa. Sileäneuleisen jakun reunukset neulotaan joustinneuleella. Voit halutessasi koristella neuletta ompelemalla siihen esimerkiksi puu,- tai lasihelmiä. Voit myös virkata kukkia koristeeksi.

Myös puuvillainen Soma-takki sopii juhlaan tai arkeen.

Ohje: pirteä perusmallinen nappineule

Pirteä perusmallinen neuletakki

Kaunis harmaa palmikkojakku

Tee Kotilieden helpolla ohjeella ihana palmikkoneule pienokaiselle. Voit tehdä jakun eri väreissä ja antaa vaikka lahjaksi! Lanka on 100 % merinovillaa ja koot löytyvät 4-10-vuotiaalle.

Neuletakki sopii loistavasti ensimmäiseen koulupäivään, mutta sen voi pukea loistavasti juhlaankin. Neuletakki on helppo yhdistää housuihin, hameeseen tai mekkoon. Neuletakkia koristavat muhkeat palmikot.

Samankaltaisen puseron teet myös lämmittävän kaarrokepuseron ohjeella!

Ohje: lapselle kaunis palmikkojakku

Lapsen harmaa neuletakki palmikoista

Merihenkinen jakku tytölle tai pojalle

Raidat ovat ajattoman tyylikäs valinta asuun kuin asuun ja joka säähän! Jakun kapea huivimainen kaulus neulotaan lyhennetyin kerroksin joustinneuleella. Jakun pinta on sileää neuletta ja se raidoitetaan kahdella värillä.

Sinivalkoinen on klassinen väripari, mutta langan värikartassa on 14 muutakin kaunista sävyä. Ohjeessa koot 5-8-vuotiaalle. Lanka on 100 % puuvillaa.

Voit tehdä neuletakin myös yksivärisenä, jos koet raidoittamisen liian hankalaksi. Neule viimeistellään levittämällä kappaleet alustalle mittoihinsa, kostuttamalla sumuttamalla ja antamalla kuivua.

Ohje: Neulo merihenkinen jakku tytölle tai pojalle

Merihenkinen neuletakki pojalle ja tytölle

Kommentoi

Kommentoi juttua: 3 x neuletakki koululaiselle – katso helpot ohjeet!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.